Що приготувати з капусти, щоб сподобалося всім? Ну звісно ж пиріг, передають Патріоти України.
Ось тільки не всі мають бажання возитися з тістом. Тому пропонуємо приготувати вам альтернативу – пиріг з капустою на сковороді.
Ця страва відноситься до тих рецептів, які готуються з того, що є вдома. Якщо ви любите тушковану капусту, то й рецепт точно оціните.
Для приготування пирога овочі краще пасерувати у невеликій кількості олії. інакше капуста не пропечеться і залишиться сирою.
Спочатку обсмажте цибулю, нарізану дрібними кубиками, додайте моркву, натерту на великій тертушці.
Капусту підійде стара, білокачанна, саме з нею пиріг виходить особливо смачний.
Шинкуємо капусту, перекладаємо в сковорідку до решти овочів. Обсмажуємо, постійно помішуючи до м’якості капусти.
Коли капуста вже готова, вимикаємо вогонь і залишаємо овочі трішки дійти. Тим часом готуємо тісто. Для цього в глибокій мисці з’єднайте яйця з молоком. Добре збийте виделкою або ручним вінчиком до однорідності.
Потім всипте борошно, сіль і 0,5 ч.л. розпушувача. Перемішуємо до однорідності. Також можна додати зелень за смаком.
Перекладаємо тісто в сковороду до капусти, і ретельно перемішавши, готуємо «пиріг» на маленькому вогні під закритою кришкою до золотистого кольору.
Коли пиріг з одного боку вже підрум’янився, його потрібно буде перевернути на інший бік. Лопаткою це зробити буде складно, тому накрийте пиріг плоскою тарілкою, переверніть сковороду з пирогом, а потім з тарілки вже акуратно перекладіть його назад у сковороду. І готуйте ще кілька хвилин до золотавості.
Лінивий капустяний пиріг готовий, залишилося розрізати, подати на стіл!
Пельмені багато хто любить за простоту готування та приємні смакові якості. Навіть магазинний напівфабрикат здебільшого виходить дуже гідної якості, передають Патріоти України. Ми звикли до того, що пельмені відправляють у воду в замороженому вигляді. ...
Буває так, що наша фантазія «йде у відпустку», а звичні сніданки вже набридли й ми «ламаємо голову» над тим, чим же посмакувати вранці, щоб було смачно та ситно. Простенькі та смачненькі кульки потішать не тільки поціновувачів сирів, а й тих, хто здава...