Лише спробуйте! Соковиті курячі відбивні з маринованими огірками

Курячі відбивні з маринованими огірками замінять традиційні відбивні в клярі, які тільки ви відчуєте соковитість на губах. Це неймовірне поєднання, при цьому присмак огірка втрачається після приготування, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати курячі відбивні з маринованими огірками, вам знадобиться:

  • куряче філе – 2 шт.
  • огірки мариновані – 4-5 шт.
  • цибулина – 2 шт.
  • сіль, перець – на смак
  • твердий сир – 150 г
  • майонез – 3 ст.л.

Цибулю очищаємо від лушпиння та нарізаємо кільцями. Куряче філе ділимо на тонкі шматочки, щоб вийшли невеликі відбивні. Кожен м’ясний шматочок на смак солимо і перчимо.

Мариновані огірки ріжемо кружечками.

Форму для запікання добре змащуємо олією і викладаємо на неї майбутні відбивні. Рівномірно на кожну відбивну викладаємо цибулю та мариновані огірки. Змащуємо майонезом і присипаємо натертим сиром.

Запікаємо відбивні в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

Є секрет! Чим полити рибу за 20 хвилин до завершення приготування

четвер, 19 червень 2025, 12:05

Морська риба має досить різкий запах, який може зберігатися навіть після смаження продукту. У страв з риби такого типу є ще один серйозний недолік – відсутність соковитості і апетитного зовнішнього вигляду після термічної обробки, передають Патріоти Ук...

Не відірватися! Плодово-ягідне морозиво - смак, як у дитинстві

четвер, 19 червень 2025, 11:14

Хочеться освіжитися влітку або порадувати діток смачненьким – приготуйте морозиво. Літом дуже багато різноманітних фруктів, із яких можна зробити смачнюче морозиво. Навіть якщо ви хочете зробити морозиво взимку, а в морозильній камері засумували заморо...