Лише спробуйте! Соковиті курячі відбивні з маринованими огірками

Курячі відбивні з маринованими огірками замінять традиційні відбивні в клярі, які тільки ви відчуєте соковитість на губах. Це неймовірне поєднання, при цьому присмак огірка втрачається після приготування, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб приготувати курячі відбивні з маринованими огірками, вам знадобиться:

  • куряче філе – 2 шт.
  • огірки мариновані – 4-5 шт.
  • цибулина – 2 шт.
  • сіль, перець – на смак
  • твердий сир – 150 г
  • майонез – 3 ст.л.

Цибулю очищаємо від лушпиння та нарізаємо кільцями. Куряче філе ділимо на тонкі шматочки, щоб вийшли невеликі відбивні. Кожен м’ясний шматочок на смак солимо і перчимо.

Мариновані огірки ріжемо кружечками.

Форму для запікання добре змащуємо олією і викладаємо на неї майбутні відбивні. Рівномірно на кожну відбивну викладаємо цибулю та мариновані огірки. Змащуємо майонезом і присипаємо натертим сиром.

Запікаємо відбивні в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

Просто ідеальні! Тістечка з вершково-ягідним наповненням за 15 хвилин

середа, 14 травень 2025, 9:14

У вас виникло бажання приготувати солодке. Ви шукаєте рецепт, який має у складі мінімум інгредієнтів, а приготування займає мінімум часу. Пропонуємо вам саме такий варіант тістечок з кремом, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступн...

Оцінять всі! Як замаринувати солону скумбрію за норвезьким рецептом

середа, 14 травень 2025, 8:12

Скумбрія, приготовлена за цим рецептом, витримується протягом декількох діб. Маринад зберігає ароматний смак риби, не забиваючи спеціями скумбрію. Готується не швидко, проте результат того вартий, передають Патріоти України. Для приготування треба:. Ри...