Курячі відбивні з маринованими огірками замінять традиційні відбивні в клярі, які тільки ви відчуєте соковитість на губах. Це неймовірне поєднання, при цьому присмак огірка втрачається після приготування, передають Патріоти України.
Щоб приготувати курячі відбивні з маринованими огірками, вам знадобиться:
Цибулю очищаємо від лушпиння та нарізаємо кільцями. Куряче філе ділимо на тонкі шматочки, щоб вийшли невеликі відбивні. Кожен м’ясний шматочок на смак солимо і перчимо.
Мариновані огірки ріжемо кружечками.
Форму для запікання добре змащуємо олією і викладаємо на неї майбутні відбивні. Рівномірно на кожну відбивну викладаємо цибулю та мариновані огірки. Змащуємо майонезом і присипаємо натертим сиром.
Запікаємо відбивні в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
При приготуванні таких млинців господиням доводиться враховувати масу тонкощів і деталей, адже інакше страва не вийде. Однак є простий рецепт, який неможливо забути, адже всі інгредієнтів потрібно додавати в одній і тій самій кількості, передають Патрі...
Помідори – постійний інгредієнт багатьох овочевих салатів. Проте господині, які хоч раз пробували приготувати салат із помідорами, на свій жаль згодом виявляли, що овоч пустив сік, передають Патріоти України. Для того, щоб соковиті томати не вплинули н...