Курячі відбивні з маринованими огірками замінять традиційні відбивні в клярі, які тільки ви відчуєте соковитість на губах. Це неймовірне поєднання, при цьому присмак огірка втрачається після приготування, передають Патріоти України.
Щоб приготувати курячі відбивні з маринованими огірками, вам знадобиться:
Цибулю очищаємо від лушпиння та нарізаємо кільцями. Куряче філе ділимо на тонкі шматочки, щоб вийшли невеликі відбивні. Кожен м’ясний шматочок на смак солимо і перчимо.
Мариновані огірки ріжемо кружечками.
Форму для запікання добре змащуємо олією і викладаємо на неї майбутні відбивні. Рівномірно на кожну відбивну викладаємо цибулю та мариновані огірки. Змащуємо майонезом і присипаємо натертим сиром.
Запікаємо відбивні в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин до золотистої скоринки.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...