
Маринувати м’ясо можна різними способами, але чомусь багато людей для нього використовують майонез. Відійдіть від банальних способів приготування та спробуйте дещо нове та ароматніше. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Мандариновий сік потрібно змішати з соєвим соусом та олією. Покладіть подрібнений часник. Сіль, спеції, розмарин та паприку додайте за вашим смаком.
Тепер м’ясо треба помастити маринадом та залишити на кілька годин. В ідеалі воно має простояти протягом 5-6 годин. Мандаринова основа зробить м’ясо м’якішим, соковитим та смачним. Спробуйте для різноманіття.
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...