Лише спробуйте! Такий маринад зробить м’ясо значно м’якшим та смачнішим

Маринувати м’ясо можна різними способами, але чомусь багато людей для нього використовують майонез. Відійдіть від банальних способів приготування та спробуйте дещо нове та ароматніше. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • мандариновий сік — 200 мл;
  • соєвий соус — 50 мл;
  • рослинна олія — 50 мл;
  • подрібнений часник — 0,5 ч.л.;
  • паприка — 0,5 ч.л.;
  • сіль, перець, розмарин.

Як приготувати маринад

Мандариновий сік потрібно змішати з соєвим соусом та олією. Покладіть подрібнений часник. Сіль, спеції, розмарин та паприку додайте за вашим смаком.

Тепер м’ясо треба помастити маринадом та залишити на кілька годин. В ідеалі воно має простояти протягом 5-6 годин. Мандаринова основа зробить м’ясо м’якішим, соковитим та смачним. Спробуйте для різноманіття.

Є секрет! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

п’ятниця, 6 червень 2025, 12:35

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...

Буде ідеальним! ТОП-5 правил, як готувати тісто на опарі

п’ятниця, 6 червень 2025, 11:10

Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...