Маринувати м’ясо можна різними способами, але чомусь багато людей для нього використовують майонез. Відійдіть від банальних способів приготування та спробуйте дещо нове та ароматніше. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Мандариновий сік потрібно змішати з соєвим соусом та олією. Покладіть подрібнений часник. Сіль, спеції, розмарин та паприку додайте за вашим смаком.
Тепер м’ясо треба помастити маринадом та залишити на кілька годин. В ідеалі воно має простояти протягом 5-6 годин. Мандаринова основа зробить м’ясо м’якішим, соковитим та смачним. Спробуйте для різноманіття.
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...