
Маринувати м’ясо можна різними способами, але чомусь багато людей для нього використовують майонез. Відійдіть від банальних способів приготування та спробуйте дещо нове та ароматніше. Можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Мандариновий сік потрібно змішати з соєвим соусом та олією. Покладіть подрібнений часник. Сіль, спеції, розмарин та паприку додайте за вашим смаком.
Тепер м’ясо треба помастити маринадом та залишити на кілька годин. В ідеалі воно має простояти протягом 5-6 годин. Мандаринова основа зробить м’ясо м’якішим, соковитим та смачним. Спробуйте для різноманіття.
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...