
Якщо ви любите готувати піцу та досі у пошуках ідеального тіста, то це вам точно сподобається. Воно дуже вдале, легко готується й після випікання смачне, ділиться кулінарка Леся Риндик, передають Патріоти України.
Складники:
борошно — 680 г
сіль — 14 г
дріжджі сухі — 3 г
цукор — 2 ст. ложки
олія — 2 ст. ложки
вода — 480 мл
Приготування
Розвести дріжджі та цукор у теплій воді. Додати просіяне борошно, сіль, дріжджову воду та олію. Замісити тісто. Змастити поверхню олією і викласти тісто. Зробити перше «складання» змоченими руками. Перекласти тісто в посуд, накрити харчовою плівкою та поставити в холодильник на 20 хв. Повторити процес «складання» ще двічі з інтервалом 20 хв.
Залишити тісто в холодильнику на ніч (таке тісто у холодильнику можна зберігати 3 доби). Відщипнути шматок тіста й перекласти на пергамент. Формувати основу на піцу змоченими олією руками. Не розкачувати, а розтягувати тісто. За бажанням сформувати бортики. На основу покласти соус, сир, начинку. Пекти в розігрітій духовці 10−15 хвилин при 250 градусах
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але на ринку трапляються підробки або суміші з домішками. Ось кілька способів перевірити, чи справжня у вас кава, передають Патріоти України. 1. Звертайте увагу на запах Справжня кава має насичений, стійк...
Надмірне вживання ромашкового чаю, який у цілому вважається безпечним, може бути небезпечним для здоров'я та викликати низку проблем, особливо у людей, які приймають певні ліки. Більшість експертів вважають безпечним вживання від однієї до трьох чашок ...