
Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Починаємо з обробки курячих сердець. Їх потрібно помити та відварити. У воду покладіть сіль та лаврове листя. Охолодіть їх та наріжте соломкою. Так само і свіжий огірок.
Відварені яйця натріть на тертці. Щоб цибуля була смачна у салаті, її потрібно замаринувати. Для цього змішайте 2 ст.л. оцту 9%, 2 ст.л. води, 1 ч.л. цукру, ½ ч.л. солі. В цей маринад покладіть цибулю, яку наріжте кільцями. Маринувати 15 хвилин.
Цибулю, сердечка та огірок заправте майонезом. Ідеально, якщо ви зробите домашній соус. В цьому випадку салат тільки виграє за смаком. Можна куштувати. Смачного!
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...