Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України.
Вам знадобляться наступні:
Починаємо з обробки курячих сердець. Їх потрібно помити та відварити. У воду покладіть сіль та лаврове листя. Охолодіть їх та наріжте соломкою. Так само і свіжий огірок.
Відварені яйця натріть на тертці. Щоб цибуля була смачна у салаті, її потрібно замаринувати. Для цього змішайте 2 ст.л. оцту 9%, 2 ст.л. води, 1 ч.л. цукру, ½ ч.л. солі. В цей маринад покладіть цибулю, яку наріжте кільцями. Маринувати 15 хвилин.
Цибулю, сердечка та огірок заправте майонезом. Ідеально, якщо ви зробите домашній соус. В цьому випадку салат тільки виграє за смаком. Можна куштувати. Смачного!
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...
Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...