Лише спробуйте! Ця кава руйнує шаблони - на основі вершкового сиру

В каву часто додають шоколад, корицю, перець, але сирний смак — це щось зовсім нове та незвичайне. Проведіть кулінарний експеримент та спробуйте її приготувати. Це буде оригінально та несподівано смачно, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • натуральна кава — 2 ч.л.;
  • вода — 100 мл;
  • вершки 10% — 50 мл;
  • вершковий сир — 50 г;
  • цукрова пудра — 0,5 ч.л.;
  • сіль.

Як приготувати

Для початку потрібно зварити міцну каву. В турку налийте воду, додайте дрібку солі та покладіть мелену каву. Тримайте на малому вогні до появи пінної шапочки. Зніміть з вогню, щоб піна всілась, потім проведіть цей маневр ще раз. Зніміть з вогню, додайте 1 ч.л. води та накрийте блюдцем.

Вершки потрібно прогріти на вогні, але не доводити до кипіння. Візьміть вершковий плавлений сир «Дружба» або «Янтар» ( «Маскарпоне» чи «Філадельфія» не підходять). Отже, далі в гарячі вершки додайте цукрову пудру, сир та зварену каву. Ретельно збийте блендером до однорідної маси.

Сирна кава готова. Скуштуйте та отримайте емоції від нового смаку. Напишіть в коментарях ваші враження.

А ви це знали? Для чого багато хто п’є кефір з корицею

понеділок, 12 травень 2025, 11:12

Якщо людина прагне схуднути, вона регулярно вживає кефір. Цей корисний і ніжний продукт позитивно впливає на стан здоров’я, добре діє на шлунково-кишковий тракт, допомагає вирішити проблеми з травленням, передають Патріоти України. Кефір дає відчуття с...

Господиням на замітку! Як довго варити яйця для ідеальної серединки

понеділок, 12 травень 2025, 10:58

Яйця – один із найуніверсальніших продуктів на кухні, але варити їх правильно вдається не всім. Ідеальна серединка – це не випадковість, а результат точного часу приготування. Комусь до смаку рідкий жовток, хтось любить його повністю застиглим, і в кож...