В каву часто додають шоколад, корицю, перець, але сирний смак — це щось зовсім нове та незвичайне. Проведіть кулінарний експеримент та спробуйте її приготувати. Це буде оригінально та несподівано смачно, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Для початку потрібно зварити міцну каву. В турку налийте воду, додайте дрібку солі та покладіть мелену каву. Тримайте на малому вогні до появи пінної шапочки. Зніміть з вогню, щоб піна всілась, потім проведіть цей маневр ще раз. Зніміть з вогню, додайте 1 ч.л. води та накрийте блюдцем.
Вершки потрібно прогріти на вогні, але не доводити до кипіння. Візьміть вершковий плавлений сир «Дружба» або «Янтар» ( «Маскарпоне» чи «Філадельфія» не підходять). Отже, далі в гарячі вершки додайте цукрову пудру, сир та зварену каву. Ретельно збийте блендером до однорідної маси.
Сирна кава готова. Скуштуйте та отримайте емоції від нового смаку. Напишіть в коментарях ваші враження.
Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...
Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України. При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції. Не ...