Лише спробуйте! В чому замочити печінку перед приготуванням, щоб не було запаху та гіркоти

Печінку готують не так часто, як м’ясо або курку. Вона може мати специфічний запах, який і відштовхує від приготування. А ще гіркуватий присмак. Позбавитися всього цього можна методом попереднього замочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Гірчичний порошок прийде на допомогу. Ефективно та бюджетно. Насипте в миску 1 ст.л. порошку та додайте 1 л води. Розчин добре перемішайте та покладіть печінку на 1-2 години.

Потім промийте її, обсушіть та готуйте вибраним способом. Буде неодмінно смачно, а смажена печінка не буде мати жодного неприємного присмаку. Кулінарний лайфхак, який допоможе зробити з просто інгредієнту гарну вечерю чи обід.

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...

Все просто! Як приготувати сирний соус, від якого всі будуть у захваті

неділя, 27 жовтень 2024, 12:12

Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України. Потрібні такі продукти:. Ро...