Лише спробуйте! В чому замочити печінку перед приготуванням, щоб не було запаху та гіркоти

Печінку готують не так часто, як м’ясо або курку. Вона може мати специфічний запах, який і відштовхує від приготування. А ще гіркуватий присмак. Позбавитися всього цього можна методом попереднього замочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Гірчичний порошок прийде на допомогу. Ефективно та бюджетно. Насипте в миску 1 ст.л. порошку та додайте 1 л води. Розчин добре перемішайте та покладіть печінку на 1-2 години.

Потім промийте її, обсушіть та готуйте вибраним способом. Буде неодмінно смачно, а смажена печінка не буде мати жодного неприємного присмаку. Кулінарний лайфхак, який допоможе зробити з просто інгредієнту гарну вечерю чи обід.

Відчуваєте біль без причини? Це може бути депресія, а не серце чи шлунок

субота, 11 жовтень 2025, 10:44

Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...

Ці напої миттєво піднімають рівень цукру в крові - уникайте їх!

субота, 11 жовтень 2025, 5:40

Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...