Лише спробуйте! В чому замочити печінку перед приготуванням, щоб не було запаху та гіркоти

Печінку готують не так часто, як м’ясо або курку. Вона може мати специфічний запах, який і відштовхує від приготування. А ще гіркуватий присмак. Позбавитися всього цього можна методом попереднього замочування, передають Патріоти України.

Подробиці

Гірчичний порошок прийде на допомогу. Ефективно та бюджетно. Насипте в миску 1 ст.л. порошку та додайте 1 л води. Розчин добре перемішайте та покладіть печінку на 1-2 години.

Потім промийте її, обсушіть та готуйте вибраним способом. Буде неодмінно смачно, а смажена печінка не буде мати жодного неприємного присмаку. Кулінарний лайфхак, який допоможе зробити з просто інгредієнту гарну вечерю чи обід.

Є секрет! Що додати до курячого бульйону при варінні, щоб він вийшов неймовірно смачним

середа, 22 січень 2025, 6:12

Багато кулінарів досить часто беруться за приготування курячого бульйону, передають Патріоти України. І з кожним разом гурманам все більше хочеться досягти появи у страви яскравішого смаку. Секретом приготування запашного курячого бульйону є використан...

А ви це знали? Для чого додавати в курячий суп відварне яйце

середа, 22 січень 2025, 5:40

Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає. Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречн...