Відварене куряче філе вважається дієтичним, але його не люблять через сухий смак. В переважній більшості його споживають з соусами та додають в салати, бо особливої насолоди від нього не отримаєш. Хіба заспокоювати себе дієтичністю та користю, передають Патріоти України.
Курятина в процесі варіння може стати жорсткою через неправильно розморожене м’ясо або через надмірний час приготування. Спробуйте виправити ситуацію не тільки виправленням зазначених помилок, але й додаванням в бульйон одного інгредієнта. Шанси отримати смачніше філе значно підвищаться.
В воду, в якій буде варитися курка, додайте лимонний сік. Буквально 1 чайну ложку. І в цій рідині відваріть куряче філе.
Цей простий кулінарний лайфхак допоможе покращити м’якість курячого м’яса. Не переживайте за лимонний смак. Його не буде, бо в рідині буде всього 1 ч.л. Спробуйте та переконайтеся в дієвості лайфхака.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...