
Відварене куряче філе вважається дієтичним, але його не люблять через сухий смак. В переважній більшості його споживають з соусами та додають в салати, бо особливої насолоди від нього не отримаєш. Хіба заспокоювати себе дієтичністю та користю, передають Патріоти України.
Курятина в процесі варіння може стати жорсткою через неправильно розморожене м’ясо або через надмірний час приготування. Спробуйте виправити ситуацію не тільки виправленням зазначених помилок, але й додаванням в бульйон одного інгредієнта. Шанси отримати смачніше філе значно підвищаться.
В воду, в якій буде варитися курка, додайте лимонний сік. Буквально 1 чайну ложку. І в цій рідині відваріть куряче філе.
Цей простий кулінарний лайфхак допоможе покращити м’якість курячого м’яса. Не переживайте за лимонний смак. Його не буде, бо в рідині буде всього 1 ч.л. Спробуйте та переконайтеся в дієвості лайфхака.
Останні роки нагадали нам, наскільки вразливою може бути імунна система. Ми звикли шукати продукти, які її зміцнюють, але часто забуваємо про те, що щоденні харчові звички можуть її послаблювати, передають Патріоти України. Деякі популярні напої та стр...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...