Лише спробуйте! Всього 1 чайна ложка цього інгредієнта допоможе зварити куряче філе ніжним та соковитим

Відварене куряче філе вважається дієтичним, але його не люблять через сухий смак. В переважній більшості його споживають з соусами та додають в салати, бо особливої насолоди від нього не отримаєш. Хіба заспокоювати себе дієтичністю та користю, передають Патріоти України.

Курятина в процесі варіння може стати жорсткою через неправильно розморожене м’ясо або через надмірний час приготування. Спробуйте виправити ситуацію не тільки виправленням зазначених помилок, але й додаванням в бульйон одного інгредієнта. Шанси отримати смачніше філе значно підвищаться.

Подробиці

В воду, в якій буде варитися курка, додайте лимонний сік. Буквально 1 чайну ложку. І в цій рідині відваріть куряче філе.

Цей простий кулінарний лайфхак допоможе покращити м’якість курячого м’яса. Не переживайте за лимонний смак. Його не буде, бо в рідині буде всього 1 ч.л. Спробуйте та переконайтеся в дієвості лайфхака.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Як приготувати на закуску паштет з курятини та грибів

вівторок, 15 жовтень 2024, 11:12

Паштет — відмінна закуска. З хрусткою скибкою хліба так смакує. Приготувати ароматний паштет можна з курятини та грибів, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Куряче філе та яйця поставте відварюватися. Гриби помийте, об...

Не робіть помилок! Як правильно варити курку для бульйону та для салату

вівторок, 15 жовтень 2024, 10:12

Курка та вода в сумі дають бульйон, але є різниця щодо цілі приготування. Плануєте варити суп або потрібна відварна птиця для салату. В кожному окремому випадку технологія приготування буде відрізнятися. На цьому етапі часто допускають помилки, що приз...