
Котлети смачні тоді, коли на них є хрустка скоринка. Це додає їм особливого шарму. Так приємно вкусити смачну котлету з тою скоринкою. Але ж треба знати, як її такою зробити, передають Патріоти України.
Сформовані котлети панірують в сухарях. Посилити їх ефект можна, якщо додати до них сир. Це буде тільки хрустко, а ще й набагато смачніше.
Твердий сир натріть на дрібній терці та змішайте з сухарями. Пропорції робіть на око та на свій смак. Єдине правило полягає в тому, що сухарів повинно бути більше, ніж твердого сиру.
Запаніруйте котлети та відправляйте смажитися на добре розігріту сковороду. Яскравий смак та хрустка скоринка гарантовані. Смачного!
Норвезькі дослідники з Університету Тромсе вирішили з’ясувати, яка кава найкорисніша для серцево-судинної системи. Вони проаналізували дані понад 21 тисячі дорослих віком від 40 років (середній - 56), беручи до уваги вагу, харчові звички, рівень фізичн...
Ароматні суміші, які ми звикли використовувати лише у випічці, мають куди ширший потенціал. Їхній насичений склад століттями застосовується у натуральній медицині, а користь від них відчутна вже після кількох днів регулярного вживання. Дієтологи радять...