Лише спробуйте! З чим змішати сухарі, щоб на котлетах була ідеальна скоринка

Котлети смачні тоді, коли на них є хрустка скоринка. Це додає їм особливого шарму. Так приємно вкусити смачну котлету з тою скоринкою. Але ж треба знати, як її такою зробити, передають Патріоти України.

Секрети скоринки

Сформовані котлети панірують в сухарях. Посилити їх ефект можна, якщо додати до них сир. Це буде тільки хрустко, а ще й набагато смачніше.

Твердий сир натріть на дрібній терці та змішайте з сухарями. Пропорції робіть на око та на свій смак. Єдине правило полягає в тому, що сухарів повинно бути більше, ніж твердого сиру.

Запаніруйте котлети та відправляйте смажитися на добре розігріту сковороду. Яскравий смак та хрустка скоринка гарантовані. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! ТОП-3 продукти, які зроблять ароматну каву ще смачнішою

понеділок, 14 жовтень 2024, 12:14

Статистика свідчить: люди випивають щороку 590 мільярдів чашок кави. З таким рівнем популярності напій обріс безліччю рецептів та смакових експериментів. Якщо ви хочете спробувати нові інтерпретації приготування та покращити смак улюбленого напою, спро...

Лише спробуйте! З чим змішати сухарі, щоб на котлетах була ідеальна скоринка

понеділок, 14 жовтень 2024, 11:10

Котлети смачні тоді, коли на них є хрустка скоринка. Це додає їм особливого шарму. Так приємно вкусити смачну котлету з тою скоринкою. Але ж треба знати, як її такою зробити, передають Патріоти України. . Сформовані котлети панірують в сухарях. Посили...