
Куряче філе досить специфічне. Так, корисне дієтичне м’ясо, проте є бажання зробити його апетитнішим, соковитішим та ароматнішим. Таким воно вийде, коли приготуєте його з маринадом за цим рецептом. Нічого складного робити не треба. Всього кілька інгредієнтів, а результат відмінний, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі:
Змішайте разом всі зазначені інгредієнти. Курячі грудки треба надрізати в кількох місцях. Намастіть маринадом так, щоб він попадав в прорізи. Покладіть в пакет та закрийте його. Покладіть в холодильник на 8 годин.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть курку в форму для запікання. Поставте в духовку на 15 хвилин. Потім треба зменшити градуси до 180. Поставте в духовку ще на 25 хвилин. Смачного!
Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...