Лише спробуйте! З цією начинкою куряче філе буде неймовірно соковитим

Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряче філе — 3 шт.;
  • вершковий сир — 150 г;
  • помідор — 1 шт.;
  • зелень — 50 г;
  • сухий часник — 0,5 ч.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Все максимально просто. Вершковий сир потрібно заправити подрібненою зеленню, сухим часником, сіллю, перцем та порізаним на квадратики помідором.

В філе зробіть кишеню. Заповніть начинкою. Філе також трохи посоліть, посипте чорним меленим перцем або приправами для курки. Змастіть олією поверхню.

Смажити потрібно в грилі до золотистої скоринки. На це піде 10 хвилин. А потім ви вам буде дуже смачно. Скуштуйте фаршироване куряче філе. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...