
Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Все максимально просто. Вершковий сир потрібно заправити подрібненою зеленню, сухим часником, сіллю, перцем та порізаним на квадратики помідором.
В філе зробіть кишеню. Заповніть начинкою. Філе також трохи посоліть, посипте чорним меленим перцем або приправами для курки. Змастіть олією поверхню.
Смажити потрібно в грилі до золотистої скоринки. На це піде 10 хвилин. А потім ви вам буде дуже смачно. Скуштуйте фаршироване куряче філе. Смачного!
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...