
Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Все максимально просто. Вершковий сир потрібно заправити подрібненою зеленню, сухим часником, сіллю, перцем та порізаним на квадратики помідором.
В філе зробіть кишеню. Заповніть начинкою. Філе також трохи посоліть, посипте чорним меленим перцем або приправами для курки. Змастіть олією поверхню.
Смажити потрібно в грилі до золотистої скоринки. На це піде 10 хвилин. А потім ви вам буде дуже смачно. Скуштуйте фаршироване куряче філе. Смачного!
Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...
Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...