Куряче філе можна розрізати та посмажити відбивні, а ще є варіант приготувати фаршировану грудку з вершковою начинкою. Як її зробити, читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Все максимально просто. Вершковий сир потрібно заправити подрібненою зеленню, сухим часником, сіллю, перцем та порізаним на квадратики помідором.
В філе зробіть кишеню. Заповніть начинкою. Філе також трохи посоліть, посипте чорним меленим перцем або приправами для курки. Змастіть олією поверхню.
Смажити потрібно в грилі до золотистої скоринки. На це піде 10 хвилин. А потім ви вам буде дуже смачно. Скуштуйте фаршироване куряче філе. Смачного!
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...