
Тушкована капуста – один із найпоширеніших гарнірів. Страва популярна завдяки своєму смаку, простоті приготування та невисокій вартості. Ну а про користь овочевих гарнірів і говорити не доводиться. Тож тушкована капустка займає далеко не останнє місце на наших столах, передають Патріоти України.
Але навіть смак такої самодостатньої страви можна значно покращити, додавши до нього деякі додаткові інгредієнти. А які, розкажемо далі.
Так, багато господинь люблять додавати в тушковану капусту помідори, томатну пасту або сметану. Ці інгредієнти дуже добре «дружать» з капустою, роблячи її смак цікавішим. Відмінно поєднується цей овоч і з будь-якими грибами та копченостями. Варто додати в гарнір трохи копченого м’яса, реберця, бекону, і смак тут же заграє новими фарбами. Гриби можна використовувати як свіжі, так і заморожені.
Ну а тепер розповімо про секретний інгредієнт, який додають у тушковану капусту лише деякі господині. Це мелений кмин. Причому ця ароматна приправа здатна покращити смак не тільки гарніру, а й щеї або капустяної начинки для пирога.
Варто додати в блюдо лише невелику дрібку цієї спеції, і воно відразу набуде нового смаку і аромату. Спробуйте приготувати тушковану капустку з додаванням кмину. Ми впевнені, що результату вас не розчарує.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...