Якщо ви плануєте готувати курку, тоді зробіть для неї простий, але смачний маринад. Він надасть потрібну соковитість, м’якість, а за смак та аромат відповідатимуть спеції, передають Патріоти України.
Підготуйте наступні:
Часник можете дрібно порізати ножем або пропустити через прес чи натерти на тертці. Сметану, гірчицю змішайте разом. Додайте спеції, сіль, перець. Змішайте з часником.
Курку намастіть цією сумішшю. Накрийте її плівкою на 1-2 години. Потім відправляйте в духовку на годину при температурі 180 градусів. Тільки перевірте перед цим на сіль, бо після маринування її буває недостатньо. Смачного!
Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними, передають Патріоти України. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у кастр...
Сьогодні багато хто намагається спрощувати процес приготування їжі, через що втрачається частина корисних та поживних речовин, передають Патріоти України. Врахуйте кілька порад, які допоможуть зберегти вітаміни під час приготування. 1.Замочування овочі...