Якщо ви плануєте готувати курку, тоді зробіть для неї простий, але смачний маринад. Він надасть потрібну соковитість, м’якість, а за смак та аромат відповідатимуть спеції, передають Патріоти України.
Підготуйте наступні:
Часник можете дрібно порізати ножем або пропустити через прес чи натерти на тертці. Сметану, гірчицю змішайте разом. Додайте спеції, сіль, перець. Змішайте з часником.
Курку намастіть цією сумішшю. Накрийте її плівкою на 1-2 години. Потім відправляйте в духовку на годину при температурі 180 градусів. Тільки перевірте перед цим на сіль, бо після маринування її буває недостатньо. Смачного!
Останнім часом постійно відчуваєте втому, голова паморочиться, а шкіра має сіруватий відтінок? Це не просто перевтома, а, можливо, ознаки дефіциту заліза. Цей мікроелемент є критично важливим для роботи мозку, м’язів і імунітету. Якщо його бракує - орг...
Здавалося б, зберігання продуктів у холодильнику - найкращий спосіб продовжити їхню свіжість. Холод уповільнює процес псування, але далеко не всі продукти потребують таких низьких температур, передають Патріоти України. Помилки у зберіганні часто призв...