Лише спробуйте! За цим рецептом деруни будуть надзвичайно хрусткими

Якщо деруни, то тільки такі. Вони повинні бути дуже хрусткі, добре тримати форму та не розвалюватися на сковороді. Секрет в рецепті та дотриманні пропорцій, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • картопля — 6 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • борошно — 1,5 ст.л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • олія;
  • сіль.

Як приготувати

Картоплю треба почистити та натерти на тертці. Так само треба зробити з цибулею та вмішати до картоплі. Посоліть та залиште на 15 хвилин.

Виділиться сік. Злийте його, тоді вмішайте яйце, борошно. Розігрійте сковороду з олією. Тепер можна смажити. Накривати не треба. Будуть хрусткі та апетитні деруни. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...

А ви це знали? Чому насіння соняшнику зеленіє після випічки - пояснюють експерти

понеділок, 24 листопад 2025, 16:17

Насіння соняшнику - популярний і корисний інгредієнт для салатів, випічки та перекусів. Іноді воно зеленіє після термічної обробки, що викликає занепокоєння у господинь. Але чи означає це, що хліб або насіння зіпсовані, передають Патріоти України. Зеле...