
Якщо деруни, то тільки такі. Вони повинні бути дуже хрусткі, добре тримати форму та не розвалюватися на сковороді. Секрет в рецепті та дотриманні пропорцій, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Картоплю треба почистити та натерти на тертці. Так само треба зробити з цибулею та вмішати до картоплі. Посоліть та залиште на 15 хвилин.
Виділиться сік. Злийте його, тоді вмішайте яйце, борошно. Розігрійте сковороду з олією. Тепер можна смажити. Накривати не треба. Будуть хрусткі та апетитні деруни. Смачного!
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...