Угорська кухня шанована і в Україні, зокрема в Закарпатті. Тож із настанням зимових холодів приготуйте родині угорський квасолевий суп, який добре зігріває і додає сил, радить авторка YouTube-каналу "Швидко Смачно".
Особливість рецепту — у великій кількості свинини з овочами, відвареними в певному порядку, до яких лише наприкінці готування додається квасоля.
Покроковий рецепт
1. Подрібніть 500 грамів м'яса.
2. Обсмажте м'ясо з додаванням 30 г вершкового масла кілька хвилин на сильному вогні.
3. Подрібніть корінь петрушки.
4. Дрібно наріжте 1 брусок селери, болгарський перець і цибулину і тушкуйте під кришкою протягом 7 хвилин.
5. Залийте 2 л води і кип’ятіть овочі і м'ясо разом протягом 40 хвилин.
6. Окремо подрібніть 150 г бекону і підсмажте його на пательні кілька хвилин на сильному вогні. Туди ж додайте порізані цибулину, моркву, перець, паличку селери і пасеруйте під кришкою на повільному вогні.
7. Відваріть 300 г картоплі, порізані кубиками протягом 10 хвилин.
8. Окремо приготуйте томатний соус з додаванням 2 зубчиків часнику, 1 столової ложки томатної пасти, 2 г цукру, 2 ч. л. сушеної паприки, орегано, коріандру.
9. 400 г готової відвареної квасолі покладіть в томатний соус і варіть ще 5 хвилин.
10. Дайте зібраному супу покипіти ще 15 хвилин на середньому вогні. Наприкінці додайте порізану свіжу петрушку.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...