Угорська кухня шанована і в Україні, зокрема в Закарпатті. Тож із настанням зимових холодів приготуйте родині угорський квасолевий суп, який добре зігріває і додає сил, радить авторка YouTube-каналу "Швидко Смачно".
Особливість рецепту — у великій кількості свинини з овочами, відвареними в певному порядку, до яких лише наприкінці готування додається квасоля.
Покроковий рецепт
1. Подрібніть 500 грамів м'яса.
2. Обсмажте м'ясо з додаванням 30 г вершкового масла кілька хвилин на сильному вогні.
3. Подрібніть корінь петрушки.
4. Дрібно наріжте 1 брусок селери, болгарський перець і цибулину і тушкуйте під кришкою протягом 7 хвилин.
5. Залийте 2 л води і кип’ятіть овочі і м'ясо разом протягом 40 хвилин.
6. Окремо подрібніть 150 г бекону і підсмажте його на пательні кілька хвилин на сильному вогні. Туди ж додайте порізані цибулину, моркву, перець, паличку селери і пасеруйте під кришкою на повільному вогні.
7. Відваріть 300 г картоплі, порізані кубиками протягом 10 хвилин.
8. Окремо приготуйте томатний соус з додаванням 2 зубчиків часнику, 1 столової ложки томатної пасти, 2 г цукру, 2 ч. л. сушеної паприки, орегано, коріандру.
9. 400 г готової відвареної квасолі покладіть в томатний соус і варіть ще 5 хвилин.
10. Дайте зібраному супу покипіти ще 15 хвилин на середньому вогні. Наприкінці додайте порізану свіжу петрушку.
Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...