Як приготувати вечерю всього з 4 інгредієнтів? Ви не знаєте? Тоді цей рецепт спеціально для вас, зазначають Патріоти України.
Макарони з грибочками на сковороді виходять дуже смачні. Вони чудово підійдуть до повсякденного меню, сподобаються тим, хто тримає піст або вегетаріанцям. Страва проста в приготуванні, але ситна і смачна.
Необхідні продукти
Шампіньйони промиваємо та нарізаємо великими шматочками. У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння. Кладемо в неї макарони і відварюємо протягом 5 хвилин. Потім залишаємо їх у гарячій воді ще на 5 хвилин.
У сковороду кладемо вершкове масло і гриби. Обсмажуємо їх на сильному вогні до випаровування рідини, а потім вогонь зменшуємо.
Нарізаємо невеликими шматочками цибулю-порей. Додаємо її до грибів, все солимо і перчимо до смаку, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 5-7 хвилин. До готових грибів додаємо макарони, все перемішуємо. прогріваємо 2-3 хвилини і подаємо до столу.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...