Макарони з грибами на сковороді - вечеря на швидку руку, яка буде до смаку всім

Як приготувати вечерю всього з 4 інгредієнтів? Ви не знаєте? Тоді цей рецепт спеціально для вас, зазначають Патріоти України.

Макарони з грибочками на сковороді виходять дуже смачні. Вони чудово підійдуть до повсякденного меню, сподобаються тим, хто тримає піст або вегетаріанцям. Страва проста в приготуванні, але ситна і смачна.

Необхідні продукти

  • макарони – 250 гр
  • шампіньйони – 500 гр
  • цибуля-порей – 1 шт
  • вершкове масло – 100 гр
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування страви з макаронів

Шампіньйони промиваємо та нарізаємо великими шматочками. У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння. Кладемо в неї макарони і відварюємо протягом 5 хвилин. Потім залишаємо їх у гарячій воді ще на 5 хвилин.

У сковороду кладемо вершкове масло і гриби. Обсмажуємо їх на сильному вогні до випаровування рідини, а потім вогонь зменшуємо.

Нарізаємо невеликими шматочками цибулю-порей. Додаємо її до грибів, все солимо і перчимо до смаку, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 5-7 хвилин. До готових грибів додаємо макарони, все перемішуємо. прогріваємо 2-3 хвилини і подаємо до столу.

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...