Макарони з грибами на сковороді - вечеря на швидку руку, яка буде до смаку всім

Як приготувати вечерю всього з 4 інгредієнтів? Ви не знаєте? Тоді цей рецепт спеціально для вас, зазначають Патріоти України.

Макарони з грибочками на сковороді виходять дуже смачні. Вони чудово підійдуть до повсякденного меню, сподобаються тим, хто тримає піст або вегетаріанцям. Страва проста в приготуванні, але ситна і смачна.

Необхідні продукти

  • макарони – 250 гр
  • шампіньйони – 500 гр
  • цибуля-порей – 1 шт
  • вершкове масло – 100 гр
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування страви з макаронів

Шампіньйони промиваємо та нарізаємо великими шматочками. У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння. Кладемо в неї макарони і відварюємо протягом 5 хвилин. Потім залишаємо їх у гарячій воді ще на 5 хвилин.

У сковороду кладемо вершкове масло і гриби. Обсмажуємо їх на сильному вогні до випаровування рідини, а потім вогонь зменшуємо.

Нарізаємо невеликими шматочками цибулю-порей. Додаємо її до грибів, все солимо і перчимо до смаку, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 5-7 хвилин. До готових грибів додаємо макарони, все перемішуємо. прогріваємо 2-3 хвилини і подаємо до столу.

Вчені підтверджують: Їжа, приготовлена близькими, смачніша - і ось чому

четвер, 11 грудень 2025, 12:45

Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...

Їжте зі шкіркою - і організм скаже “дякую”! Корисний фрукт, який недооцінюють

четвер, 11 грудень 2025, 11:45

У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...