Якщо не знаєте, що придумати на вечерю, купіть курячі сердечка та приготуйте їх з макаронами. Вийде дуже смачно й зовсім не дорого. Рецепт читайте у подробицях, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Сердечка помийте, почистьте від всього зайвого й розріжте навпіл. Промийте ще раз і поставте, щоб стікали. Розігрійте сковорідку з олією й покладіть серця. Трохи обсмажте й додайте до них нарізану цибулю, обсмажте до прозорого стану та покладіть на сковорідку натерту моркву. Смажте все до золотистого кольору.
Додайте томатну пасту й пасеруйте протягом 3 хвилин. Після цього посоліть й залийте водою. Тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин. Потім висипте на сковорідку сухі макарони й залийте водою, щоб вони повністю покрилися. Додайте сіль та перець й готуйте на маленькому вогні під кришкою. Ваша страва готова. Смачного!
Правильно приготовлені деруни порадують і дітей, і дорослих. Деруни зі смачною та хрумкою скоринкою – страва, яка стане окрасою обіднього столу, передають Патріоти України. Однак кулінари-аматори задаються питанням: «Яких правил треба дотримуватись для...
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...