Макарони з курячими серцями - варіант смачної бюджетної вечері

Якщо не знаєте, що придумати на вечерю, купіть курячі сердечка та приготуйте їх з макаронами. Вийде дуже смачно й зовсім не дорого. Рецепт читайте у подробицях, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 400 г курячих сердечок
  • 1 цибулина
  • 1 маленька морквина
  • 40 г томатної пасти
  • 250 г макаронів
  • 3 ст. л. олії

Сердечка помийте, почистьте від всього зайвого й розріжте навпіл. Промийте ще раз і поставте, щоб стікали. Розігрійте сковорідку з олією й покладіть серця. Трохи обсмажте й додайте до них нарізану цибулю, обсмажте до прозорого стану та покладіть на сковорідку натерту моркву. Смажте все до золотистого кольору.

Додайте томатну пасту й пасеруйте протягом 3 хвилин. Після цього посоліть й залийте водою. Тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин. Потім висипте на сковорідку сухі макарони й залийте водою, щоб вони повністю покрилися. Додайте сіль та перець й готуйте на маленькому вогні під кришкою. Ваша страва готова. Смачного!

А ви це знали? Чому після варіння макаронів не можна зливати всю воду

п’ятниця, 28 березень 2025, 11:15

Відразу після завершення варіння макаронних виробів їх потрібно відкинути на друшляк, передають Патріоти України. Як відомо, це необхідно для видалення води, в якій варився продукт. При цьому багато кулінарів роблять серйозну помилку: вони зливають абс...

Будуть злипатись і розвалюватись! Головні помилки у приготування макарон

п’ятниця, 28 березень 2025, 10:56

Макарони – одна з найпростіших у приготуванні страв, але навіть у такій, здавалося б, легкій справі можна припуститися помилок. Якщо неправильно дотримуватися технології варіння, вони можуть стати клейкими, втратити форму або навіть перетворитися на ка...