Макарони з курячими серцями - варіант смачної бюджетної вечері

Якщо не знаєте, що придумати на вечерю, купіть курячі сердечка та приготуйте їх з макаронами. Вийде дуже смачно й зовсім не дорого. Рецепт читайте у подробицях, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 400 г курячих сердечок
  • 1 цибулина
  • 1 маленька морквина
  • 40 г томатної пасти
  • 250 г макаронів
  • 3 ст. л. олії

Сердечка помийте, почистьте від всього зайвого й розріжте навпіл. Промийте ще раз і поставте, щоб стікали. Розігрійте сковорідку з олією й покладіть серця. Трохи обсмажте й додайте до них нарізану цибулю, обсмажте до прозорого стану та покладіть на сковорідку натерту моркву. Смажте все до золотистого кольору.

Додайте томатну пасту й пасеруйте протягом 3 хвилин. Після цього посоліть й залийте водою. Тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин. Потім висипте на сковорідку сухі макарони й залийте водою, щоб вони повністю покрилися. Додайте сіль та перець й готуйте на маленькому вогні під кришкою. Ваша страва готова. Смачного!

Це така смакота! Яблучний штрудель з лаваша за 15 хвилин

п’ятниця, 6 червень 2025, 6:12

Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...

Все просто! Як позбутися неприємного запаху цвітної капусти при варінні

п’ятниця, 6 червень 2025, 5:40

Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...