Якщо не знаєте, що придумати на вечерю, купіть курячі сердечка та приготуйте їх з макаронами. Вийде дуже смачно й зовсім не дорого. Рецепт читайте у подробицях, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Сердечка помийте, почистьте від всього зайвого й розріжте навпіл. Промийте ще раз і поставте, щоб стікали. Розігрійте сковорідку з олією й покладіть серця. Трохи обсмажте й додайте до них нарізану цибулю, обсмажте до прозорого стану та покладіть на сковорідку натерту моркву. Смажте все до золотистого кольору.
Додайте томатну пасту й пасеруйте протягом 3 хвилин. Після цього посоліть й залийте водою. Тушкуйте під кришкою протягом 40 хвилин. Потім висипте на сковорідку сухі макарони й залийте водою, щоб вони повністю покрилися. Додайте сіль та перець й готуйте на маленькому вогні під кришкою. Ваша страва готова. Смачного!
Рибні котлети готують не так часто, як м’ясні страви, адже при готуванні може виникнути низка складнощів. Часто господині не задоволені смаковими якостями та текстурою котлет із риби.Тому варто знати про те, які хитрощі допоможуть перетворити блюдо на...
Багато популярних салатів у своєму складі містять відварені овочі, яким відведено важливу роль у концепції страви. Тому необхідно якісно приготувати овочі, передають Патріоти України. Овочі повинні вийти смачними та м’якими. Якщо йдеться про буряки, то...