Макарони зведіть до мінімуму: Досвідчені шеф-кухарі поділились секретами ідеального супу

Суп - це дуже корисна для здоров'я перша страва, яка є корисною для фігури, нормалізує роботу ШКТ, насичує клітини організму цінними вітамінами та мінералами. Не люблять супи лише ті, хто не вміє їх правильно готувати, зазначають Патріоти України.

Бульйон домашнього приготування

Щоб суп вийшов смачним та корисним для здоров'я, не варто готувати його на магазинних бульйонних кубиках. Краще зваріть м'ясний, рибний чи овочевий бульйон самостійно. Готовий бульйон можна розлити по скляних ємностях та заморозити.

Ситний, але не густий

Щоб суп вийшов ситним, але не надто густим та наваристим, його краще готувати на нежирних сортах м'яса чи риби. Якщо суп овочевий, то для поживності можна додати боби, квасолю, горох чи гриби.

Гречка, рис чи макарони

Додавання в суп макаронних виробів зробить страву густою та надто калорійною. Якщо ви бажаєте зварити справді корисний для здоров'я суп, то краще в процесі приготування використовувати пару ложок гречки або рису.

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...