
Суп - це дуже корисна для здоров'я перша страва, яка є корисною для фігури, нормалізує роботу ШКТ, насичує клітини організму цінними вітамінами та мінералами. Не люблять супи лише ті, хто не вміє їх правильно готувати, зазначають Патріоти України.
Щоб суп вийшов смачним та корисним для здоров'я, не варто готувати його на магазинних бульйонних кубиках. Краще зваріть м'ясний, рибний чи овочевий бульйон самостійно. Готовий бульйон можна розлити по скляних ємностях та заморозити.
Щоб суп вийшов ситним, але не надто густим та наваристим, його краще готувати на нежирних сортах м'яса чи риби. Якщо суп овочевий, то для поживності можна додати боби, квасолю, горох чи гриби.
Додавання в суп макаронних виробів зробить страву густою та надто калорійною. Якщо ви бажаєте зварити справді корисний для здоров'я суп, то краще в процесі приготування використовувати пару ложок гречки або рису.
Манго не лише смачне, а й корисне для серцево-судинної системи, особливо для жінок у постменопаузі, передають Патріоти України. Підсумок: Щоденне вживання манго може бути простою, але ефективною стратегією підтримки здоров’я серця та метаболізму.
Дефіцит вітаміну D може торкнутися до 90% населення, а серйозний дефіцит - 60%. Найчастіше він проявляється втомою та болем у м’язах, але існує низка менш очевидних симптомів, на які важливо звернути увагу, передають Патріоти України. Ці симптоми можут...