Суп - це дуже корисна для здоров'я перша страва, яка є корисною для фігури, нормалізує роботу ШКТ, насичує клітини організму цінними вітамінами та мінералами. Не люблять супи лише ті, хто не вміє їх правильно готувати, зазначають Патріоти України.
Щоб суп вийшов смачним та корисним для здоров'я, не варто готувати його на магазинних бульйонних кубиках. Краще зваріть м'ясний, рибний чи овочевий бульйон самостійно. Готовий бульйон можна розлити по скляних ємностях та заморозити.
Щоб суп вийшов ситним, але не надто густим та наваристим, його краще готувати на нежирних сортах м'яса чи риби. Якщо суп овочевий, то для поживності можна додати боби, квасолю, горох чи гриби.
Додавання в суп макаронних виробів зробить страву густою та надто калорійною. Якщо ви бажаєте зварити справді корисний для здоров'я суп, то краще в процесі приготування використовувати пару ложок гречки або рису.
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...