
Суп - це дуже корисна для здоров'я перша страва, яка є корисною для фігури, нормалізує роботу ШКТ, насичує клітини організму цінними вітамінами та мінералами. Не люблять супи лише ті, хто не вміє їх правильно готувати, зазначають Патріоти України.
Щоб суп вийшов смачним та корисним для здоров'я, не варто готувати його на магазинних бульйонних кубиках. Краще зваріть м'ясний, рибний чи овочевий бульйон самостійно. Готовий бульйон можна розлити по скляних ємностях та заморозити.
Щоб суп вийшов ситним, але не надто густим та наваристим, його краще готувати на нежирних сортах м'яса чи риби. Якщо суп овочевий, то для поживності можна додати боби, квасолю, горох чи гриби.
Додавання в суп макаронних виробів зробить страву густою та надто калорійною. Якщо ви бажаєте зварити справді корисний для здоров'я суп, то краще в процесі приготування використовувати пару ложок гречки або рису.
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...