Яблука краще
використовувати більш кислі, тоді пиріг вийде ще цікавіший. Готується
десерт дуже просто і з доступних продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Необхідні продукти для тіста:
200 грамів пшеничного борошна
130 грамів сиру
100 грамів вершкового масла
1 чайна ложка розпушувача
50 грамів цукру
щіпка солі
Для начинки:
130 грамів маку
200 мілілітрів молока
150 грамів цукру
2 чайні ложки крохмалю
1 куряче яйце
4 яблука
Починаємо приготування:
У
сотейник всипаємо цукор, вливаємо молоко, додаємо мак і все
перемішуємо. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і проварюємо 5
хвилин.
Готову масу знімаємо і охолоджуємо до кімнатної температури.
У
чашку всипаємо борошно, додаємо розпушувач, сіль і цукор, перемішуємо.
Потім вливаємо розтоплене вершкове масло і знову перемішуємо. Додаємо
сир і знову перемішуємо. Збираємо тісто в кулю.
Беремо форму,
застилаємо пергаментним папером і кладемо тісто. Розподіляємо його
руками, формуючи боки і дно пирога. Відправляємо заготовку в
холодильник.
Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на крупній
тертці. Додаємо їх до маку і перемішуємо. Потім додаємо крохмаль і
куряче яйце, знову перемішуємо.
На тісто викладаємо начинку і відправляємо заготовку в духовку.
Випікаємо протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг охолоджуємо і подаємо до столу.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...