Мало хто так робить, а дарма: Секретні інгредієнти, які зроблять картопляне пюре смачнішим

Картопляне пюре, напевно, одна з найпопулярніших страв в українській родині. Його готують і у будні, і на вихідні, і навіть на свята. У всіх господинь приблизно один й той самий рецепт. Проте є кілька секретних інгредієнтів, при додаванні яких страва з картоплі заграє новими фарбами, інформують Патріоти України.

Картопляне пюре з яблуками

За 10 хвилин перед тим, як звариться картопля, додайте до неї нарізані кубиками яблука без шкірки. Роздавіть картоплю та яблука в пюре, додайте вершкове масло та діжонську гірчицю (зернятками). Це дуже смачно!

Картопляне пюре зі шпинатом та сиром

У розварену картоплю додаємо на смак теплого молока або сметани, шматочок вершкового масла, а також добре промитий і віджатий шпинат, нарізаний дуже дрібно. Також смачно в цей рецепт додати сир пармезан або чеддер. Картопляне пюре зі шпинатом і сиром чудово підійде як гарнір до риби.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...