Картопляне пюре, напевно, одна з найпопулярніших страв в українській родині. Його готують і у будні, і на вихідні, і навіть на свята. У всіх господинь приблизно один й той самий рецепт. Проте є кілька секретних інгредієнтів, при додаванні яких страва з картоплі заграє новими фарбами, інформують Патріоти України.
За 10 хвилин перед тим, як звариться картопля, додайте до неї нарізані кубиками яблука без шкірки. Роздавіть картоплю та яблука в пюре, додайте вершкове масло та діжонську гірчицю (зернятками). Це дуже смачно!
У розварену картоплю додаємо на смак теплого молока або сметани, шматочок вершкового масла, а також добре промитий і віджатий шпинат, нарізаний дуже дрібно. Також смачно в цей рецепт додати сир пармезан або чеддер. Картопляне пюре зі шпинатом і сиром чудово підійде як гарнір до риби.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...