
Картопляне пюре, напевно, одна з найпопулярніших страв в українській родині. Його готують і у будні, і на вихідні, і навіть на свята. У всіх господинь приблизно один й той самий рецепт. Проте є кілька секретних інгредієнтів, при додаванні яких страва з картоплі заграє новими фарбами, інформують Патріоти України.
За 10 хвилин перед тим, як звариться картопля, додайте до неї нарізані кубиками яблука без шкірки. Роздавіть картоплю та яблука в пюре, додайте вершкове масло та діжонську гірчицю (зернятками). Це дуже смачно!
У розварену картоплю додаємо на смак теплого молока або сметани, шматочок вершкового масла, а також добре промитий і віджатий шпинат, нарізаний дуже дрібно. Також смачно в цей рецепт додати сир пармезан або чеддер. Картопляне пюре зі шпинатом і сиром чудово підійде як гарнір до риби.

Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...