Картопляне пюре, напевно, одна з найпопулярніших страв в українській родині. Його готують і у будні, і на вихідні, і навіть на свята. У всіх господинь приблизно один й той самий рецепт. Проте є кілька секретних інгредієнтів, при додаванні яких страва з картоплі заграє новими фарбами, інформують Патріоти України.
За 10 хвилин перед тим, як звариться картопля, додайте до неї нарізані кубиками яблука без шкірки. Роздавіть картоплю та яблука в пюре, додайте вершкове масло та діжонську гірчицю (зернятками). Це дуже смачно!
У розварену картоплю додаємо на смак теплого молока або сметани, шматочок вершкового масла, а також добре промитий і віджатий шпинат, нарізаний дуже дрібно. Також смачно в цей рецепт додати сир пармезан або чеддер. Картопляне пюре зі шпинатом і сиром чудово підійде як гарнір до риби.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...