Торти без випікання зазвичай найпростіші в приготуванні, а тим більше чизкейк — обожнюваний усім світом американський десерт, без якого не обійтися в цей Гелловін. Запасайтеся крем-сиром, шоколадом і приступайте до готування, радять Патріоти України.
Але пам’ятайте, що такі торти зазвичай повинні настоюватися кілька годин, а краще цілу ніч. Тому готуйте трохи заздалегідь.
Інгредієнти
Для тарталетки:
Для начинки:
Для прикрас:
Приготування:
Для тарталетки з шоколадною крихтою: в кухонному комбайні подрібніть печиво з какао та сіллю в якомога більш дрібну крихту.
Розтопіть вершкове масло, додайте до крихти та перемішайте до однорідної трохи липкої маси.
Візьміть форму для вашого торта та викладіть «тісто» на дно та бортики, утрамбовуючи його в корж.
Для начинки з арахісовою пастою: покладіть в миску для збивання вершковий сир, пасту, цукрову пудру та ванільний екстракт і збивайте протягом двох хвилин.
Окремо збийте вершки до піків, додайте їх у суміш пасти та сиру і ще раз добре перемішайте.
Готовою начинкою наповніть вашу тарталетку та поставте в холодильник охолоджуватися, як мінімум, на 5 годин (краще на ніч).
Для прикраси: розтопіть чорний шоколад і злегка остудіть, щоб він не був занадто рідким. Перекладіть розтоплений шоколад у кондитерський мішок і намалюйте ним павутину на вашому чизкейку.
Поставте ненадовго в холодильник, щоб стабілізувати шоколадний декор, а потім подавайте.
Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...