Але пам’ятайте, що такі торти зазвичай повинні настоюватися кілька годин, а краще цілу ніч. Тому готуйте трохи заздалегідь.
Інгредієнти
Для тарталетки:
Для начинки:
Для прикрас:
Приготування:
Для тарталетки з шоколадною крихтою: в кухонному комбайні подрібніть печиво з какао та сіллю в якомога більш дрібну крихту.
Розтопіть вершкове масло, додайте до крихти та перемішайте до однорідної трохи липкої маси.
Візьміть форму для вашого торта та викладіть «тісто» на дно та бортики, утрамбовуючи його в корж.
Для начинки з арахісовою пастою: покладіть в миску для збивання вершковий сир, пасту, цукрову пудру та ванільний екстракт і збивайте протягом двох хвилин.
Окремо збийте вершки до піків, додайте їх у суміш пасти та сиру і ще раз добре перемішайте.
Готовою начинкою наповніть вашу тарталетку та поставте в холодильник охолоджуватися, як мінімум, на 5 годин (краще на ніч).
Для прикраси: розтопіть чорний шоколад і злегка остудіть, щоб він не був занадто рідким. Перекладіть розтоплений шоколад у кондитерський мішок і намалюйте ним павутину на вашому чизкейку.
Поставте ненадовго в холодильник, щоб стабілізувати шоколадний декор, а потім подавайте.
Гуляш – улюблена страва, яку цінують у багатьох країнах. Досі не вщухають суперечки про те, як правильно називати гуляш, передають Патріоти України. Гуляш готують із шматочків телятини або яловичини, які обсмажують на сковорідці із цибулею. Окремо можн...
Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч, передають Патріоти України. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/...