Такі котлети сподобаються кожному, бо виходять соковиті, натуральні та ароматні. Справжні, домашні, підійдуть як до щоденного меню, так і на свята, впевнена кулінарка Світлана Юрченко.
Інгредієнти:
- 1 кг м’ясо свинина або інше (фарш)
- 1 шт. цибуля (150 — 200 г)
- 1 шт. картоплина (150 — 200 г)
- 3−4 зубки часнику
- 200 г батон (краще сухий)
- 200 мл (молоко чи вода)
- 1 яйце
- 1−2 ст.л. з верхом сметани
- перець чорний мелений
- 1−2 лавровий лист (по бажанню)
- сіль
Приготування:
Сухий батон заливаємо молоком. М’ясо нарізаємо та перемелюємо на м’ясорубці разом з цибулею, часником та картоплиною. Батон віджимаємо та перемелюємо. До перемелених продуктів додаємо яйце, сметану, сіль та чорний мелений перець. Вимішуємо гарно та залишаємо на 40−60 хв, щоб фарш промаринувався.
На розігріту пательню наливаємо олію (чи смалець), руки замочуємо в воді та формуємо котлети. Обжарюємо з двох сторін до рум'яного кольору.
На дно каструлі кладемо гілочки вишні багаторазового використання, почищені від кори та нарізані по розміру каструлі. Викладаємо на них обжарені котлети, додаємо трішки води, (на висоту гілочок) та лавровий лист. Накриваємо кришкою та на маленькому вогні тушкуємо 20 — 25 хв. Котлети виходять пухкими та соковитими.
Краса паски багато в чому залежить від декору, тому потрібно продумати його до деталей. Не обов'язково купувати декор у магазині. Його можна приготувати самостійно. Робиться це швидко та просто. Такий декор сам по собі смачний. Форми можуть бути різним...
Кава – популярний напій, який допомагає зранку підбадьоритися, відмінно підходить для посиденьок з друзями. Більшість з нас настільки звикли починати ранок з кави, що часом просто важко собі уявити хоч день без чашки кави, передають Патріоти України. Ч...