Зима – сезон цитрусових, і мандарини та апельсини часто стають фаворитами на нашому столі. Але який з цих фруктів обрати, якщо хочеться отримати максимум користі для здоров’я? Відповідь на це питання - читайте в матеріалі РБК-Україна (проект Styler), передають Патріоти України.
Мандарини багаті:
Мандарини містять менше кислот, ніж апельсини, тому підходять для людей із чутливим шлунком. Крім того, вони мають низьку калорійність – лише близько 50 калорій на 100 г, що робить їх ідеальним варіантом для тих, хто стежить за фігурою.
Апельсини давно вважаються символом здоров’я завдяки високому вмісту корисних речовин. Їхні головні переваги:
Окрім цього, апельсини мають більш яскраво виражений кислуватий смак, що може освіжати і заряджати енергією.
Користь для здоров’я: як обрати?
Вибір між мандаринами та апельсинами залежить від ваших потреб:
Лікарі рекомендують додавати до свого раціону обидва фрукти. Разом вони забезпечують організм не лише вітамінами та мікроелементами, а й різноманітністю антиоксидантів, необхідних для підтримки здоров’я.
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря.
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...
Корисні та смачні котлети вийдуть із морської риби, якщо їх приготувати разом з овочевими інгредієнтами. Навіть пісна риба у таких котлетах буде соковитою, передають Патріоти України. Для їх приготування необхідні такі інгредієнти:. Філе риби без кісоч...