Зима – сезон цитрусових, і мандарини та апельсини часто стають фаворитами на нашому столі. Але який з цих фруктів обрати, якщо хочеться отримати максимум користі для здоров’я? Відповідь на це питання - читайте в матеріалі РБК-Україна (проект Styler), передають Патріоти України.
Мандарини багаті:
Мандарини містять менше кислот, ніж апельсини, тому підходять для людей із чутливим шлунком. Крім того, вони мають низьку калорійність – лише близько 50 калорій на 100 г, що робить їх ідеальним варіантом для тих, хто стежить за фігурою.
Апельсини давно вважаються символом здоров’я завдяки високому вмісту корисних речовин. Їхні головні переваги:
Окрім цього, апельсини мають більш яскраво виражений кислуватий смак, що може освіжати і заряджати енергією.
Користь для здоров’я: як обрати?
Вибір між мандаринами та апельсинами залежить від ваших потреб:
Лікарі рекомендують додавати до свого раціону обидва фрукти. Разом вони забезпечують організм не лише вітамінами та мікроелементами, а й різноманітністю антиоксидантів, необхідних для підтримки здоров’я.
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря.
Риба – це один із найпопулярніших і найкорисніших продуктів, вона особливо цінується за вміст поліненасичених жирних кислот омега-3, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мало хто знає, однак не вся риба корисна для здоров’я, деякі види можут...
В Україні риба – не менш улюблена страва, ніж сало. Одні види ми їмо щодня, інші готуємо до святкового столу. Проте є особлива риба, яка чудово пасує до будь-якої нагоди, адже має неперевершений смак і надзвичайну користь для здоров'я. Дієтологи радять...