Маринована капуста за 24 години: Швидкий рецепт традиційного українського осінньо-зимнього гарніру

Маринована капуста

«Приготувати такий салат не складає жодних труднощів, а його смак і вітамінне наповнення вас приємно вразить», — розповідає кулінарка Оксана Дорош у фейсбук-групі «Смаколик ЮА».

Інгредієнти:
  • вода 500 мл
  • капуста білокачанна 1 кг
  • лавровий листок 1 шт.
  • олія 75 мл
  • морква 150 г
  • перець духмяний 2 шт.
  • перець чорний горошком 3 шт.
  • цукор 40 г
  • сіль 30 г
  • оцет 75 мл
  • часник (зубці) 3 шт.

Приготування:

Нашаткувати капусту. Моркву почистити і натерти на крупній тертці. 3 зубчики часнику очистити і пропустити через прес. З'єднати капусту, моркву, часник. Перемішати. У сотейнику з'єднати воду, цукор, сіль, олію, лавровий лист, перець горошком. Довести до кипіння, варити 1 хвилину. Зняти з вогню, додати 75 мл оцту. Гарячим маринадом залити капусту. Охолодити, а потім відправити в холодильник на 24 години.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...