Мариноване сало виходить ніжним та приємним на смак, якщо додати у процесі приготування один секретний інгредієнт. Смачна закуска набуває апетитного вигляду, її можна подавати до сімейної трапези або на святковий стіл, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Воду налийте в каструлю, додайте сіль, лавровий лист і перець горошком. Всипте харчову соду, перемішайте до розчинення кристаликів солі та соди.
Сало добре вимийте, всі забруднення зішкребіть ножем. Ретельно промокніть вологу паперовими рушниками. Розріжте сало на невеликі шматочки і складіть їх у каструлю із розсолом. Поставте у холодильник на п'ять днів.Просолене сало вийміть із рідини, промокніть зайву рідину серветкою. Часник очистіть від лушпиння, змішайте з меленим перцем, паприкою та приправою для сала. Отриманою сумішшю натріть шматочки сала з усіх боків, оберніть харчовою плівкою. Відправте на зберігання в морозильну камеру.
Перед подачею наріжте мариноване сало із секретним інгредієнтом тонкими скибочками, прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!
Багато людей не уявляють ранок без кави, але лікарі попереджають: надмірне споживання кофеїну може призвести до підвищення тиску, тривожності та проблем зі сном. Експерти радять звернути увагу на альтернативні напої, які не лише пробуджують організм, а...
Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...