Мариноване сало виходить ніжним та приємним на смак, якщо додати у процесі приготування один секретний інгредієнт. Смачна закуска набуває апетитного вигляду, її можна подавати до сімейної трапези або на святковий стіл, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Воду налийте в каструлю, додайте сіль, лавровий лист і перець горошком. Всипте харчову соду, перемішайте до розчинення кристаликів солі та соди.
Сало добре вимийте, всі забруднення зішкребіть ножем. Ретельно промокніть вологу паперовими рушниками. Розріжте сало на невеликі шматочки і складіть їх у каструлю із розсолом. Поставте у холодильник на п'ять днів.Просолене сало вийміть із рідини, промокніть зайву рідину серветкою. Часник очистіть від лушпиння, змішайте з меленим перцем, паприкою та приправою для сала. Отриманою сумішшю натріть шматочки сала з усіх боків, оберніть харчовою плівкою. Відправте на зберігання в морозильну камеру.
Перед подачею наріжте мариноване сало із секретним інгредієнтом тонкими скибочками, прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!
Правильне розташування продуктів у холодильнику безпосередньо впливає на їхню свіжість. Особливо це стосується дверцят, де температура нестабільна через постійне відкривання. Про це пише ЕatingWell, передають Патріоти України. Молоко. Зберігання молока...
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...