Мариновані печериці за 7 хвилин - простий рецепт

Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Компоненти для страви

Вам потрібні наступні:

  • печериці — 500 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • морква — 1 шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • перець горошком — 12 шт.;
  • перець духмяний — 3 шт.;
  • гвоздика — 4 шт.;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • оцет 9% — 2 ст.л.;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 200 мл.

Як приготувати

В глибоку сковороду викладіть всі подані інгредієнти. Це стосується і грибів, які попередньо потрібно помити та почистити. В цьому маринаді гриби треба проварити 7 хвилин після закипання.

Викладіть гриби на тарілку та охолодіть. За бажанням присипте рубленою зеленню. Це дуже просто та смачно. Спробуйте та переконайтесь. Смачного!Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів.

Компоненти для страви

Вам потрібні наступні:

  • печериці — 500 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • морква — 1 шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • перець горошком — 12 шт.;
  • перець духмяний — 3 шт.;
  • гвоздика — 4 шт.;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • оцет 9% — 2 ст.л.;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 200 мл.

Як приготувати

В глибоку сковороду викладіть всі подані інгредієнти. Це стосується і грибів, які попередньо потрібно помити та почистити. В цьому маринаді гриби треба проварити 7 хвилин після закипання.

Викладіть гриби на тарілку та охолодіть. За бажанням присипте рубленою зеленню. Це дуже просто та смачно. Спробуйте та переконайтесь. Смачного!

Мигдаль продовжує життя! ТОП-7 причин додати його до свого раціону

субота, 18 жовтень 2025, 18:15

Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...

Ви могли це не знати! Кому не можна їсти яблука і чому

субота, 18 жовтень 2025, 17:28

У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....