Мариновані печериці за 7 хвилин - простий рецепт

Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Компоненти для страви

Вам потрібні наступні:

  • печериці — 500 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • морква — 1 шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • перець горошком — 12 шт.;
  • перець духмяний — 3 шт.;
  • гвоздика — 4 шт.;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • оцет 9% — 2 ст.л.;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 200 мл.

Як приготувати

В глибоку сковороду викладіть всі подані інгредієнти. Це стосується і грибів, які попередньо потрібно помити та почистити. В цьому маринаді гриби треба проварити 7 хвилин після закипання.

Викладіть гриби на тарілку та охолодіть. За бажанням присипте рубленою зеленню. Це дуже просто та смачно. Спробуйте та переконайтесь. Смачного!Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів.

Компоненти для страви

Вам потрібні наступні:

  • печериці — 500 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • морква — 1 шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • перець горошком — 12 шт.;
  • перець духмяний — 3 шт.;
  • гвоздика — 4 шт.;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • оцет 9% — 2 ст.л.;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 200 мл.

Як приготувати

В глибоку сковороду викладіть всі подані інгредієнти. Це стосується і грибів, які попередньо потрібно помити та почистити. В цьому маринаді гриби треба проварити 7 хвилин після закипання.

Викладіть гриби на тарілку та охолодіть. За бажанням присипте рубленою зеленню. Це дуже просто та смачно. Спробуйте та переконайтесь. Смачного!

Дуже смачні, але: Кому не можна їсти кавуни

п’ятниця, 22 серпень 2025, 17:22

Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...

Господиням на замітку! Які продукти небезпечно консервувати вдома

п’ятниця, 22 серпень 2025, 12:35

Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...