Мариновані печериці за 7 хвилин - простий рецепт

Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Компоненти для страви

Вам потрібні наступні:

  • печериці — 500 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • морква — 1 шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • перець горошком — 12 шт.;
  • перець духмяний — 3 шт.;
  • гвоздика — 4 шт.;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • оцет 9% — 2 ст.л.;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 200 мл.

Як приготувати

В глибоку сковороду викладіть всі подані інгредієнти. Це стосується і грибів, які попередньо потрібно помити та почистити. В цьому маринаді гриби треба проварити 7 хвилин після закипання.

Викладіть гриби на тарілку та охолодіть. За бажанням присипте рубленою зеленню. Це дуже просто та смачно. Спробуйте та переконайтесь. Смачного!Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів.

Компоненти для страви

Вам потрібні наступні:

  • печериці — 500 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • морква — 1 шт.;
  • лаврове листя — 2 шт.;
  • перець горошком — 12 шт.;
  • перець духмяний — 3 шт.;
  • гвоздика — 4 шт.;
  • сіль — 2 ч.л.;
  • цукор — 1 ч.л.;
  • оцет 9% — 2 ст.л.;
  • олія — 50 мл;
  • вода — 200 мл.

Як приготувати

В глибоку сковороду викладіть всі подані інгредієнти. Це стосується і грибів, які попередньо потрібно помити та почистити. В цьому маринаді гриби треба проварити 7 хвилин після закипання.

Викладіть гриби на тарілку та охолодіть. За бажанням присипте рубленою зеленню. Це дуже просто та смачно. Спробуйте та переконайтесь. Смачного!

Господиням на замітку! Не вимішуйте фарш руками, щоб не зробити велику помилку

вівторок, 29 квітень 2025, 0:08

В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...

А ви це знали? Кому суворо не можна їсти кисломолочний сир і чому

вівторок, 29 квітень 2025, 0:07

Кисломолочний сир - один із найпопулярніших продуктів у раціоні багатьох людей. Він багатий на білок, кальцій, фосфор, вітаміни групи B та інші корисні речовини, що сприяють зміцненню кісток, підтримці м’язів та покращенню обміну речовин. Але, попри вс...