Заготувати помідори на зиму так, щоб вони довго зберігалися та не скисали, можливо. Варто додати до консервації один простий інгредієнт - аспірин. Помідори виходять в міру газовані та мають збалансований смак - ніби квашені, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олеся Сад (olesya_sad__) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованих помідорів з аспірином на зиму.
Інгредієнти на 1,5 л банку:
Розсіл на 6 л води:
1 скл – 200 г
Спосіб приготування:
1. Помідори помити.
2. В не стерилізовану банку викласти всі необхідні спеції.
3. Викласти помідори.
4. Змішати необхідні інгредієнти для розсолу. Він має бути холодним і не кип‘яченим. Наповнити банку.
5. Додати у банку 2,5 таблетки аспірину.
6. Герметично закрити банку. Перевернути догори дном та залишити на ніч у холодному місці.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...