Заготувати помідори на зиму так, щоб вони довго зберігалися та не скисали, можливо. Варто додати до консервації один простий інгредієнт - аспірин. Помідори виходять в міру газовані та мають збалансований смак - ніби квашені, передають Патріоти України.
Фудблогерка Олеся Сад (olesya_sad__) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом маринованих помідорів з аспірином на зиму.
Інгредієнти на 1,5 л банку:
Розсіл на 6 л води:
1 скл – 200 г
Спосіб приготування:
1. Помідори помити.
2. В не стерилізовану банку викласти всі необхідні спеції.
3. Викласти помідори.
4. Змішати необхідні інгредієнти для розсолу. Він має бути холодним і не кип‘яченим. Наповнити банку.
5. Додати у банку 2,5 таблетки аспірину.
6. Герметично закрити банку. Перевернути догори дном та залишити на ніч у холодному місці.
До Дня Незалежності України 24 серпня, за оперативною інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", російські спецслужби готують чергову провокацію з численними жертвами. На цей день у тимчасово окупованому Маріуполі заплановане проведення так зв...
Попри введені західні санкції, росії до недавнього часу вдавалося залучати західні комплектуючі для виробництва крилатих ракет, безпілотного комплексу “Орлан-10” та інших видів зброї. За різними оцінками, з 2014 року російський ВПК зміг залучити західн...