Мариновані сливи — це дуже смачно. І тільки на перший аматорський погляд здається, що приготувати їх складно.
Простим рецептом маринованих слив поділилася продюсер та кулінарка-аматорка Анжела Норбоєва.
--Щоб мариновані сливи вдалися, варто дотримуватися рецепта, -- каже Анжела Норбоєва.
Мариновані сливи
5 кг слив, 1,5 цукру, 300 мл винного оцту, по пачці лаврового листа і гвоздики.
Заварити сироп з оцту і цукру (оцет закип'ятити і порціями вкидати цукор, щоб він максимально розчинився, хоча до кінця це і не відбудеться). Сливи помити, трохи просушити й скласти в просторий посуд — наприклад, велику емальовану каструлю с кришкою. До слив додати лавровий лист і гвоздику та залити киплячим сиропом.
Потім, протягом 5 днів два рази на день, зранку і ввечері, зливати маринад в окрему каструлю, доводити до кипіння і заливати сливи. На 5-ий день злити маринад, закип'ятити, сливи розкласти в стерилізовані баночки, залити киплячим маринадом і законсервувати.
Раптом усвідомили, що вживаєте дуже багато цукру? І тут першою жертвою стає саме чай. Рішення прибрати цукор з улюбленої чашки чаю здається оптимальним варіантом, але часто в таких випадках чай перестає приносити задоволення, яке було раніше. Не варто ...
У зимовий період організму як ніколи потрібна велика кількість вітамінів і мінералів для підтримки здоров’я організму. Тому експерти рекомендують вживати на сніданок цільнозернові каші, індичку, сир та інші корисні продукти, які допоможуть краще насити...