Мексиканський пиріг з м'ясом, що підкорює з першого шматочка

Мексиканський пиріг

Відомий кулінарний ресурс «Кулинарные хитрости» поділився рецептом мексиканського пирога з м'ясом, зазначають Патріоти України.

«Золота скоринка, велика кількість соковитої начинки, чудовий аромат! Мексиканський пиріг підкорює своїм смаком із першого шматочка. Начинки багато, тісто тоненьке, листкове, дуже смачне! Таким пирогом цілком можна повечеряти, якщо додати до нього порцію салату», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Інгредієнти:

• Фарш яловичий — 700 гр
• Тісто листкове бездрожжеве — 500 гр
• Кукурудза — 80 гр
• Томати — 500 гр
• Гострий соус — пара столових ложок
• Сіль, перець за смаком
• Сир — 150 гр
• Зелень свіжа — 20 гр (кінза)
• Пергамент добрий (недешевий)

Приготування:

Злегка обсмажуємо цибулю, додаємо фарш і випарюємо від рідини, але не пересушуємо, додаємо томати, гострий соус (який є, такий і додавайте) підсолюємо, перчимо і додаємо кукурудзу, перемішуємо, готова начинка. Беремо листкове бездрожжеве тісто, розкочуємо, збільшуємо його приблизно вдвічі, прибираємо на лист з пергаментом (хорошим пергаментом), зверху укладаємо начинку, посипаємо тертим сиром, свіжою зеленню і накриваємо другим шаром тіста (другий шар розкачуємо трохи більше) яйцем і ставимо у розігріту духовку на 30 хвилин на 180 градусів. Мексиканський м'ясний пиріг готовий, впевнений ви будете в захваті.


А ви це знали? Навіщо змащувати готову випічку солодкими газованими напоями

вівторок, 10 червень 2025, 18:15

Під час і після приготування випічки багато досвідчених господинь роблять дії, які можуть здивувати кулінарів-початківців. Однак ці процедури дають цікаві результати: страва стає красивішою та смачнішою. Одною із таких корисних дій є покриття поверхні ...

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

вівторок, 10 червень 2025, 17:14

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають ...