Відомий кулінарний ресурс «Кулинарные хитрости» поділився рецептом мексиканського пирога з м'ясом, зазначають Патріоти України.
«Золота скоринка, велика кількість соковитої начинки, чудовий аромат! Мексиканський пиріг підкорює своїм смаком із першого шматочка. Начинки багато, тісто тоненьке, листкове, дуже смачне! Таким пирогом цілком можна повечеряти, якщо додати до нього порцію салату», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.
Інгредієнти:
• Фарш яловичий — 700 гр
• Тісто листкове бездрожжеве — 500 гр
• Кукурудза — 80 гр
• Томати — 500 гр
• Гострий соус — пара столових ложок
• Сіль, перець за смаком
• Сир — 150 гр
• Зелень свіжа — 20 гр (кінза)
• Пергамент добрий (недешевий)
Приготування:
Злегка обсмажуємо цибулю, додаємо фарш і випарюємо від рідини, але не пересушуємо, додаємо томати, гострий соус (який є, такий і додавайте) підсолюємо, перчимо і додаємо кукурудзу, перемішуємо, готова начинка. Беремо листкове бездрожжеве тісто, розкочуємо, збільшуємо його приблизно вдвічі, прибираємо на лист з пергаментом (хорошим пергаментом), зверху укладаємо начинку, посипаємо тертим сиром, свіжою зеленню і накриваємо другим шаром тіста (другий шар розкачуємо трохи більше) яйцем і ставимо у розігріту духовку на 30 хвилин на 180 градусів. Мексиканський м'ясний пиріг готовий, впевнений ви будете в захваті.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...