Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Молоко закип`ятити та додати сіль.
2. Сметану змішати з яйцями.
3. Змішати між собою дві маси та кип`ятити упродовж 3-4 хвилин.
4. Процідити через сито та поставити під гніт.
Такий сир сулугуні чудово доповнює безліч страв. До прикладу, можна приготувати ачму на основі лаваша з кисломолочним сиром та сулугуні. Рецепт опублікований у кулінрному блозі breakfast_ideaa в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сулугуні натерти на середній тертці.
2. Змішати кисломолочний сир та сулугуні між собою.
3. Подрібнити зелень та додати до сирної маси.
4. Приготувати заливку. У миску вбити яйця, налити кефір, йогурт або сметану. Перемішати виделкою.
5. Сформувати ачму таким чином: по черзі викласти листи лаваша у форму, змазуючи кожен з них заливкою та викладаючи начинку.
6. Запікати ачму 25-30 хвилин поки вона не стане рум`яною.
Будемо відверті — страви з картоплі бувають сухі. Їх важко їсти, але ж і продукти шкода. В будь-якій незрозумілій кулінарній ситуації готуйте соус. Він врятує та ще й зробить страву фантастично смачною, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні...
Кекс на згущеному молоці готується швидко, а смак його пам’ятають довго. Ніжний, ароматний, з нотками торта “Молочна дівчинка”. Спробуйте приготувати, це так просто й смачно, передають Патріоти України. Для приготування кексу треба:. У глибокій мисці п...