Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Молоко закип`ятити та додати сіль.
2. Сметану змішати з яйцями.
3. Змішати між собою дві маси та кип`ятити упродовж 3-4 хвилин.
4. Процідити через сито та поставити під гніт.
Такий сир сулугуні чудово доповнює безліч страв. До прикладу, можна приготувати ачму на основі лаваша з кисломолочним сиром та сулугуні. Рецепт опублікований у кулінрному блозі breakfast_ideaa в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сулугуні натерти на середній тертці.
2. Змішати кисломолочний сир та сулугуні між собою.
3. Подрібнити зелень та додати до сирної маси.
4. Приготувати заливку. У миску вбити яйця, налити кефір, йогурт або сметану. Перемішати виделкою.
5. Сформувати ачму таким чином: по черзі викласти листи лаваша у форму, змазуючи кожен з них заливкою та викладаючи начинку.
6. Запікати ачму 25-30 хвилин поки вона не стане рум`яною.
Пишний та смачний омлет - класична версія сніданку, який люблять усі. Проста, але ситна страва може змінюватись в залежності від інгредієнтів у її складі, передають Патріоти України. Попри легкість приготування, омлет має свої секрети приготування. Sma...
Цей торт дуже вологий, а рецепт швидкий та неймовірно легкий! Рецепт вологого бісквіта:. цукор 150 гр. молоко 130 гр (тепле). рослинна олія 75 гр. 1 яйце . дрібка солі. ванільний цукор 5 гр. борошно 180 гр (в/г). сода 4 гр. розпушувач 4 гр. какао 40 гр...