
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Молоко закип`ятити та додати сіль.
2. Сметану змішати з яйцями.
3. Змішати між собою дві маси та кип`ятити упродовж 3-4 хвилин.
4. Процідити через сито та поставити під гніт.
Такий сир сулугуні чудово доповнює безліч страв. До прикладу, можна приготувати ачму на основі лаваша з кисломолочним сиром та сулугуні. Рецепт опублікований у кулінрному блозі breakfast_ideaa в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Сулугуні натерти на середній тертці.
2. Змішати кисломолочний сир та сулугуні між собою.
3. Подрібнити зелень та додати до сирної маси.
4. Приготувати заливку. У миску вбити яйця, налити кефір, йогурт або сметану. Перемішати виделкою.
5. Сформувати ачму таким чином: по черзі викласти листи лаваша у форму, змазуючи кожен з них заливкою та викладаючи начинку.
6. Запікати ачму 25-30 хвилин поки вона не стане рум`яною.
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...