Традиційні м'ясні котлети, що готуються з додаванням батона, відомі всім з дитинства. В наш час є безліч інших, більш корисних рецептів. Наприклад, для пікантності смаку можна додати у фарш для котлет натертий буряк та картоплю. Овочі зроблять котлети більш пікантними та водночас дієтичними, якщо не смажити їх на сковороді, а запекти в духовці на пергаменті, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Фарш для котлет найкраще міксувати: брати яловичину, індичку та курку. Додайте у фарш часник, сіль та спеції, добре все перемішайте. Ліпіть котлети мокрими руками. Як паніровку для бурякових котлет можна використовувати манку.
Котлети можна обсмажувати на олії, пропаривши під кришкою, а можна також готувати їх у духовці, на пару, у мультиварці. На деко котлети викладайте на пергамент. Він вбере в себе зайву олію та жир, але котлети залишаться соковитими.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...