Традиційні м'ясні котлети, що готуються з додаванням батона, відомі всім з дитинства. В наш час є безліч інших, більш корисних рецептів. Наприклад, для пікантності смаку можна додати у фарш для котлет натертий буряк та картоплю. Овочі зроблять котлети більш пікантними та водночас дієтичними, якщо не смажити їх на сковороді, а запекти в духовці на пергаменті, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Фарш для котлет найкраще міксувати: брати яловичину, індичку та курку. Додайте у фарш часник, сіль та спеції, добре все перемішайте. Ліпіть котлети мокрими руками. Як паніровку для бурякових котлет можна використовувати манку.
Котлети можна обсмажувати на олії, пропаривши під кришкою, а можна також готувати їх у духовці, на пару, у мультиварці. На деко котлети викладайте на пергамент. Він вбере в себе зайву олію та жир, але котлети залишаться соковитими.
Значна кількість втрат і відсутність реальних успіхів на Луганщині, ймовірно, негативно впливає на моральний стан російських військових і призводить до масового пияцтва й саботажу в лавах армії рф. Група російських військових у стані алкогольного сп’ян...
За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", напередодні була зафіксована передислокація через в м. Сватове техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів. Ворог не припиняє спроб оточити та розгромити угруповання ...