
Оладки можна приготувати навіть із м'яса. Ця страва стане чудовою альтернативою класичним котлетам. Однак, якщо котлети робляться з фаршу, то м'ясо для оладок просто рубається ножем. Приготування цієї страви не займе більше години. Подавати м'ясні оладки можна з будь-яким гарніром, салатом або соліннями, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Свинину миємо та нарізаємо тонкою соломкою або невеликими кубиками. Замість свинини для м'ясних оладок можна використовувати яловичину, телятину, куряче або індиче філе. Для ніжнішого смаку оладок у тісто додаємо майонез, крохмаль можна замінити на борошно.
До м'яса кладемо подрібнену цибулю, пропущену через прес часник, яйця, сіль та перець. Отриману масу потрібно добре вимішати та поставити на годину в холодильник.
Приступаємо до смаження оладок. Рослинну олію нагріваємо на сковороді та змоченою у воді столовою ложкою викладаємо на сковороду оладки. Смажимо наші оладки на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо зі сметаною.
Ароматні суміші, які ми звикли використовувати лише у випічці, мають куди ширший потенціал. Їхній насичений склад століттями застосовується у натуральній медицині, а користь від них відчутна вже після кількох днів регулярного вживання. Дієтологи радять...
Помірне щоденне споживання кави може уповільнювати біологічне старіння клітин у людей із тяжкими психічними розладами, однак перевищення рекомендованої кількості нівелює цей ефект. Про це свідчать результати дослідження, опублікованого в журналі BMJ Me...