М'ясні оладки із секретним інгредієнтом - рецепт ситної страви під будь-який гарнір

Оладки можна приготувати навіть із м'яса. Ця страва стане чудовою альтернативою класичним котлетам. Однак, якщо котлети робляться з фаршу, то м'ясо для оладок просто рубається ножем. Приготування цієї страви не займе більше години. Подавати м'ясні оладки можна з будь-яким гарніром, салатом або соліннями, передають Патріоти України.

М'ясні оладки: рецепт

Інгредієнти:

  • свинина чи курка - 600 г;
  • яйця – 3 штуки;
  • цибуля – 1 штука;
  • часник – 3 зубчики;
  • майонез – 3 столові ложки;
  • крохмаль – 3 столові ложки;
  • рослинна олія;
  • чорний мелений перець;
  • сіль.

Свинину миємо та нарізаємо тонкою соломкою або невеликими кубиками. Замість свинини для м'ясних оладок можна використовувати яловичину, телятину, куряче або індиче філе. Для ніжнішого смаку оладок у тісто додаємо майонез, крохмаль можна замінити на борошно.

До м'яса кладемо подрібнену цибулю, пропущену через прес часник, яйця, сіль та перець. Отриману масу потрібно добре вимішати та поставити на годину в холодильник.

Приступаємо до смаження оладок. Рослинну олію нагріваємо на сковороді та змоченою у воді столовою ложкою викладаємо на сковороду оладки. Смажимо наші оладки на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо зі сметаною.

Як за кілька хвилин приготувати смачну карамель до млинців

понеділок, 19 травень 2025, 17:12

Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...

Дуже проста в приготуванні! Сирна запіканка з рисом та сухофруктами

понеділок, 19 травень 2025, 16:48

Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України. Форма – 18 см. У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендер...