М'ясні оладки із секретним інгредієнтом - рецепт ситної страви під будь-який гарнір

Оладки можна приготувати навіть із м'яса. Ця страва стане чудовою альтернативою класичним котлетам. Однак, якщо котлети робляться з фаршу, то м'ясо для оладок просто рубається ножем. Приготування цієї страви не займе більше години. Подавати м'ясні оладки можна з будь-яким гарніром, салатом або соліннями, передають Патріоти України.

М'ясні оладки: рецепт

Інгредієнти:

  • свинина чи курка - 600 г;
  • яйця – 3 штуки;
  • цибуля – 1 штука;
  • часник – 3 зубчики;
  • майонез – 3 столові ложки;
  • крохмаль – 3 столові ложки;
  • рослинна олія;
  • чорний мелений перець;
  • сіль.

Свинину миємо та нарізаємо тонкою соломкою або невеликими кубиками. Замість свинини для м'ясних оладок можна використовувати яловичину, телятину, куряче або індиче філе. Для ніжнішого смаку оладок у тісто додаємо майонез, крохмаль можна замінити на борошно.

До м'яса кладемо подрібнену цибулю, пропущену через прес часник, яйця, сіль та перець. Отриману масу потрібно добре вимішати та поставити на годину в холодильник.

Приступаємо до смаження оладок. Рослинну олію нагріваємо на сковороді та змоченою у воді столовою ложкою викладаємо на сковороду оладки. Смажимо наші оладки на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо зі сметаною.

Лайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки

середа, 2 квітень 2025, 18:14

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...

Як правильно варити яйця, щоб вони легко чистилися

середа, 2 квітень 2025, 17:13

Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...