Оладки можна приготувати навіть із м'яса. Ця страва стане чудовою альтернативою класичним котлетам. Однак, якщо котлети робляться з фаршу, то м'ясо для оладок просто рубається ножем. Приготування цієї страви не займе більше години. Подавати м'ясні оладки можна з будь-яким гарніром, салатом або соліннями, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Свинину миємо та нарізаємо тонкою соломкою або невеликими кубиками. Замість свинини для м'ясних оладок можна використовувати яловичину, телятину, куряче або індиче філе. Для ніжнішого смаку оладок у тісто додаємо майонез, крохмаль можна замінити на борошно.
До м'яса кладемо подрібнену цибулю, пропущену через прес часник, яйця, сіль та перець. Отриману масу потрібно добре вимішати та поставити на годину в холодильник.
Приступаємо до смаження оладок. Рослинну олію нагріваємо на сковороді та змоченою у воді столовою ложкою викладаємо на сковороду оладки. Смажимо наші оладки на середньому вогні з обох боків до утворення рум'яної скоринки. Подаємо зі сметаною.
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...
Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...