
Готується паштет нескладно, а їсться ще легше - намазуєш на хліб, і він просто тане на очах! Найбільшою популярністю у господинь користується паштет із печінки - яловичої, курячої або качиної - адже вона має маслянисту консистенцію, зазначають Патріоти України.
М'ясний паштет - інгредієнти:- 700 г свинини,
- 300 г свинячого шпику,
- 2 моркви,
- 1 цибулина,
- 2 лаврових листа,
- 3 горошини духмяного перцю,
- щіпка меленого коріандру,
- чорний мелений перець за смаком,
- щіпка цукру,
- сіль за смаком,
- 100 мл бульйону або води.
М'ясний паштет - приготування:
- Свинину і шпик поріж не дуже великими шматочками. Моркву поріж невеликими кубиками. Подрібни цибулю.
- У сотейник закинь шпик і цибулю і, помішуючи, обсмаж на середньому вогні 5-7 хвилин. Потім додай моркву і тушкуй під кришкою 20 хвилин.
- Поклади в сотейник м'ясо, додай бульйон або воду і обсмаж на швидкому вогні до закипання. Потім додай спеції, сіль і цукор, зменш вогонь, і тушкуй під кришкою 40-60 хвилин. Стеж, щоби м'ясо не підгоріло, при необхідності додай іще рідину.
- Трохи остуди готове м'ясо, видали лавровий лист і духмяний перець. Подрібни блендером або м'ясорубкою до стану паштету. Посоли за смаком.
- Готовий паштет зберігай у холодильнику. Подавай паштет на стіл у мисочці або, намазавши на скибочки хліба.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...