Шашлик найкраще маринувати в кефірі, томатному соку, а також смачно буде в айрані. Для того, щоб м'ясо було соковитим, кулінари радять робити обов'язково маринад, у якому є кислота, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду для шашлику, з цибулі, з томатним соком і спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо зачищаємо від плівок і нарізаємо досить не маленькими шматками. Приблизно із сірникову коробку. Поперек волокна!
2. Цибулю натріть на тертці, туди ж натріть часник. Додайте до м'яса. Далі туди ж додайте спеції. Влийте сік (краще свіжі подрібнені томати 2-3 шт), олію (обов'язково, адже спеції краще розчиняються саме в олії) і додайте ще трохи базиліку з медом або хоча б цукор, столову ложку, все добре перемішайте.
3. Маринуйте 4-6 годин, далі солимо. Тільки в самому кінці, перед смаженням м'яса. Ще раз добре мнемо.
Смажене яйце - проста та швидка страва, яка може стати справжнім шедевром, якщо знати один маленький секрет. Додайте у сковороду жменю свіжих трав перед тим, як розбити яйце, і ваш сніданок заграє новими смаками та текстурами, передають Патріоти Україн...
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...