
Шашлик найкраще маринувати в кефірі, томатному соку, а також смачно буде в айрані. Для того, щоб м'ясо було соковитим, кулінари радять робити обов'язково маринад, у якому є кислота, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду для шашлику, з цибулі, з томатним соком і спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо зачищаємо від плівок і нарізаємо досить не маленькими шматками. Приблизно із сірникову коробку. Поперек волокна!
2. Цибулю натріть на тертці, туди ж натріть часник. Додайте до м'яса. Далі туди ж додайте спеції. Влийте сік (краще свіжі подрібнені томати 2-3 шт), олію (обов'язково, адже спеції краще розчиняються саме в олії) і додайте ще трохи базиліку з медом або хоча б цукор, столову ложку, все добре перемішайте.
3. Маринуйте 4-6 годин, далі солимо. Тільки в самому кінці, перед смаженням м'яса. Ще раз добре мнемо.
Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...
Багато людей починає свій ранок з чашки запашної кави. Адже відомо, що кава дає відчуття бадьорості, енергії, гарного самопочуття. Але лікарі попереджають про те, що вранці організм людини сам різко підвищує рівень кортизолу - гормону пильності, переда...