Шашлик найкраще маринувати в кефірі, томатному соку, а також смачно буде в айрані. Для того, щоб м'ясо було соковитим, кулінари радять робити обов'язково маринад, у якому є кислота, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду для шашлику, з цибулі, з томатним соком і спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо зачищаємо від плівок і нарізаємо досить не маленькими шматками. Приблизно із сірникову коробку. Поперек волокна!
2. Цибулю натріть на тертці, туди ж натріть часник. Додайте до м'яса. Далі туди ж додайте спеції. Влийте сік (краще свіжі подрібнені томати 2-3 шт), олію (обов'язково, адже спеції краще розчиняються саме в олії) і додайте ще трохи базиліку з медом або хоча б цукор, столову ложку, все добре перемішайте.
3. Маринуйте 4-6 годин, далі солимо. Тільки в самому кінці, перед смаженням м'яса. Ще раз добре мнемо.
Їсти по два яблука щодня загалом дуже корисно для здоров’я, ось що може статися, передають Патріоти України. Але:
Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України. Тому ва...