Шашлик найкраще маринувати в кефірі, томатному соку, а також смачно буде в айрані. Для того, щоб м'ясо було соковитим, кулінари радять робити обов'язково маринад, у якому є кислота, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду для шашлику, з цибулі, з томатним соком і спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо зачищаємо від плівок і нарізаємо досить не маленькими шматками. Приблизно із сірникову коробку. Поперек волокна!
2. Цибулю натріть на тертці, туди ж натріть часник. Додайте до м'яса. Далі туди ж додайте спеції. Влийте сік (краще свіжі подрібнені томати 2-3 шт), олію (обов'язково, адже спеції краще розчиняються саме в олії) і додайте ще трохи базиліку з медом або хоча б цукор, столову ложку, все добре перемішайте.
3. Маринуйте 4-6 годин, далі солимо. Тільки в самому кінці, перед смаженням м'яса. Ще раз добре мнемо.
Шоколадний рай буває. Він виглядає, як тістечко з вишнями. Цей рецепт розрахований на 20 порцій, але ви не захочете ні з ким ділитись. Надто смачно та шоколадно. Ці тістечка можуть перевершити інші десерти, передають Патріоти України. Для приготування ...
Приготуйте ароматний апельсиновий кекс із курагою до чаю, щоб передчуття зими було приємним та затишним. Тісто неймовірно ніжне з яскравим апельсиновим присмаком, передають Патріоти України. Для приготування кексу треба: