Шашлик найкраще маринувати в кефірі, томатному соку, а також смачно буде в айрані. Для того, щоб м'ясо було соковитим, кулінари радять робити обов'язково маринад, у якому є кислота, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого маринаду для шашлику, з цибулі, з томатним соком і спеціями.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо зачищаємо від плівок і нарізаємо досить не маленькими шматками. Приблизно із сірникову коробку. Поперек волокна!
2. Цибулю натріть на тертці, туди ж натріть часник. Додайте до м'яса. Далі туди ж додайте спеції. Влийте сік (краще свіжі подрібнені томати 2-3 шт), олію (обов'язково, адже спеції краще розчиняються саме в олії) і додайте ще трохи базиліку з медом або хоча б цукор, столову ложку, все добре перемішайте.
3. Маринуйте 4-6 годин, далі солимо. Тільки в самому кінці, перед смаженням м'яса. Ще раз добре мнемо.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...