Окрім майонезу, мінералки, або ж айрану, шашлик можна приготувати ще й в гранатовому соці. Цей продукт додає м'ясу особливого аромату і соковитості. Для найкращого результату шашлик варто залишити маринуватись на два дні, передають Патріоти України.
Ідеєю приготування соковитого шашлику в гранатовому маринаді поділився фудблогер Олександр Куб (kubfood) на своїй сторінці в Instagram. Смак м'яса буде незрівнянним.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нарізати мʼясо на рівні прямокутні шматочки.
2. До мʼяса додати порізану цибулю, мед, олію та спеції.
3. Залити гранатовим соком.
4. Добре перемішати.
5. Залишити маринуватися від одного до двох днів.
Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України. . Тому важливо знати к...
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України. Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно. Але насправді пр...