
Окрім майонезу, мінералки, або ж айрану, шашлик можна приготувати ще й в гранатовому соці. Цей продукт додає м'ясу особливого аромату і соковитості. Для найкращого результату шашлик варто залишити маринуватись на два дні, передають Патріоти України.
Ідеєю приготування соковитого шашлику в гранатовому маринаді поділився фудблогер Олександр Куб (kubfood) на своїй сторінці в Instagram. Смак м'яса буде незрівнянним.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нарізати мʼясо на рівні прямокутні шматочки.
2. До мʼяса додати порізану цибулю, мед, олію та спеції.
3. Залити гранатовим соком.
4. Добре перемішати.
5. Залишити маринуватися від одного до двох днів.
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...