М'ясо буде просто танути в роті! Соковитий шашлик у гранатовому маринаді

Окрім майонезу, мінералки, або ж айрану, шашлик можна приготувати ще й в гранатовому соці. Цей продукт додає м'ясу особливого аромату і соковитості. Для найкращого результату шашлик варто залишити маринуватись на два дні, передають Патріоти України.

Ідеєю приготування соковитого шашлику в гранатовому маринаді поділився фудблогер Олександр Куб (kubfood) на своїй сторінці в Instagram. Смак м'яса буде незрівнянним.

Інгредієнти:

  • мʼясо свинина – 1 кг.
  • цибуля – 2-3 шт.
  • мед – 50 мл.
  • спеції: паприка копчена, майоран, перець чорний, сіль,
  • олія – 50 мл.
  • сік гранатовий – 300 мл.

Спосіб приготування:

1. Нарізати мʼясо на рівні прямокутні шматочки.

2. До мʼяса додати порізану цибулю, мед, олію та спеції.

3. Залити гранатовим соком.

4. Добре перемішати.

5. Залишити маринуватися від одного до двох днів.

Смакота! Як засолити сало, щоб шкірка вийшла м’яка і легко відкушувалась

понеділок, 2 червень 2025, 12:08

Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона...

Є секрет! Що додати в олію, щоб смажена риба вийшла смачнішою

понеділок, 2 червень 2025, 11:07

Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато ц...