М'ясо буде просто танути в роті! Соковитий шашлик у гранатовому маринаді

Окрім майонезу, мінералки, або ж айрану, шашлик можна приготувати ще й в гранатовому соці. Цей продукт додає м'ясу особливого аромату і соковитості. Для найкращого результату шашлик варто залишити маринуватись на два дні, передають Патріоти України.

Ідеєю приготування соковитого шашлику в гранатовому маринаді поділився фудблогер Олександр Куб (kubfood) на своїй сторінці в Instagram. Смак м'яса буде незрівнянним.

Інгредієнти:

  • мʼясо свинина – 1 кг.
  • цибуля – 2-3 шт.
  • мед – 50 мл.
  • спеції: паприка копчена, майоран, перець чорний, сіль,
  • олія – 50 мл.
  • сік гранатовий – 300 мл.

Спосіб приготування:

1. Нарізати мʼясо на рівні прямокутні шматочки.

2. До мʼяса додати порізану цибулю, мед, олію та спеції.

3. Залити гранатовим соком.

4. Добре перемішати.

5. Залишити маринуватися від одного до двох днів.

Це варто знати! Які продукти категорично не можна гріти в мікрохвильовці та чому

понеділок, 1 вересень 2025, 23:45

Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...

Розставлено крапки над "і": Що їсти перед сном, щоб уникнути кошмарів

понеділок, 1 вересень 2025, 11:12

Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...