
Окрім майонезу, мінералки, або ж айрану, шашлик можна приготувати ще й в гранатовому соці. Цей продукт додає м'ясу особливого аромату і соковитості. Для найкращого результату шашлик варто залишити маринуватись на два дні, передають Патріоти України.
Ідеєю приготування соковитого шашлику в гранатовому маринаді поділився фудблогер Олександр Куб (kubfood) на своїй сторінці в Instagram. Смак м'яса буде незрівнянним.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нарізати мʼясо на рівні прямокутні шматочки.
2. До мʼяса додати порізану цибулю, мед, олію та спеції.
3. Залити гранатовим соком.
4. Добре перемішати.
5. Залишити маринуватися від одного до двох днів.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....