
Якщо, на перший погляд, рецепт здасьтся дещо примхливим – відкиньте всі сумніви. Курячі стегна виходять соковиті, ароматні та ніжні, на гарнір ідеально підійде свіжий салат з сезонних овочів, зазначають Патріоти України.
Для приготування стане у нагоді велика чугунна каструля. Можна взяти звичайну, але тоді покладіть на її дно щось важке.
Важливими також є у страві спеції: мелена кориця та чорний духм'яний перець.
Інгредієнти:
Приготування:

Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...