Сьогодні хочемо поділиться рецептом м’яса в картоплі, зазначають Патріоти України.
Для картопляного клярі:
Беремо м’ясо філе 700 грам, можна курячу грудку або індичку у мене сьогодні свинина. Нарізаємо на порційні шматочки, розміром із звичайну котлету. М’ясо відбиваємо, якщо немає молотка для відбивних, можна відбити тильною стороною ножа.
М’ясо солимо з двох сторін і перчимо. Відставляємо сторону. Картоплю очищаємо, вага очищеної картоплі 600 г, натерти на грубій терці, разом з картоплею натремо 1 цибулину.
Кладемо в миску, розбиваємо 2 яйця, додамо часник, пропущений через прес для часнику.
2 ст.л. сметани, 3 ст.л. борошна без гірки, сіль, чорний перець перемішуємо.
Тепер беремо шматочок м’яса і кладемо на нього картоплю з двох сторін.
Беремо сковороду наливаємо соняшникову олію, кладемо м’ясо в картоплі на сковорідку і смажимо під кришкою з двох сторін до золотистої скоринки.
Так обсмажуємо все м’ясо.
Беремо деко у мене внутрішні розміри 31 см на 23 см.
Кладемо м’ясо в картоплі і заливаємо сметаною чи вершками 200-300 мл, у мене домашня сметана.
Ставимо в духовку і готуємо в розігрітій духовці 15-20 хвилин.
М’ясо м’яке, соковите, а разом з картоплею це шалено смачно. Подати можна доповнивши свіжими овочами або салатом.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...