Ця страва насправді готується дуже просто і швидко, а підлива виходить настільки смачною, що ви її точно оціните по достоїнству, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
М’ясо ріжемо брусочками. Обсмажуємо до рум’яної скоринки м’ясо на соняшниковій олії і додаємо цибулю, порізану кубиками, перемішуємо.
Коли цибуля стане прозорою, всипаємо борошно – досить 1 столової ложки, перемішуємо.
Тепер додаємо томатну пасту. З цим інгредієнтом будьте обережні – якщо додасте дуже багато, страва буде з кислинкою.
Порада: якщо переборщили з томатною пастою, додайте цукру. Тушкуємо страву кілька хвилин, потім солимо і перчимо, додаємо лавровий лист і спеції на свій смак. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин на невеликому вогні.
Я тушу близько 40 – 50 хвилин, але якщо ви любите дуже м’яке і ніжне м’ясо, тоді тушкуйте трохи більше. За смаком додайте ще зелені і часнику, можна трохи гострого перцю.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....