М’ясо з "підливою" - швидко, смачно. Рецепт на всі часи, який точно оцінять

Ця страва насправді готується дуже просто і швидко, а підлива виходить настільки смачною, що ви її точно оціните по достоїнству, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо свинина;
  • цибуля;
  • томатна паста;
  • борошно;
  • сіль, перець, лавровий лист.

М’ясо ріжемо брусочками. Обсмажуємо до рум’яної скоринки м’ясо на соняшниковій олії і додаємо цибулю, порізану кубиками, перемішуємо.

Коли цибуля стане прозорою, всипаємо борошно – досить 1 столової ложки, перемішуємо.

Тепер додаємо томатну пасту. З цим інгредієнтом будьте обережні – якщо додасте дуже багато, страва буде з кислинкою.

Порада: якщо переборщили з томатною пастою, додайте цукру. Тушкуємо страву кілька хвилин, потім солимо і перчимо, додаємо лавровий лист і спеції на свій смак. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин на невеликому вогні.

Я тушу близько 40 – 50 хвилин, але якщо ви любите дуже м’яке і ніжне м’ясо, тоді тушкуйте трохи більше. За смаком додайте ще зелені і часнику, можна трохи гострого перцю.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...