М’ясо з "підливою" - швидко, смачно. Рецепт на всі часи, який точно оцінять

Ця страва насправді готується дуже просто і швидко, а підлива виходить настільки смачною, що ви її точно оціните по достоїнству, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо свинина;
  • цибуля;
  • томатна паста;
  • борошно;
  • сіль, перець, лавровий лист.

М’ясо ріжемо брусочками. Обсмажуємо до рум’яної скоринки м’ясо на соняшниковій олії і додаємо цибулю, порізану кубиками, перемішуємо.

Коли цибуля стане прозорою, всипаємо борошно – досить 1 столової ложки, перемішуємо.

Тепер додаємо томатну пасту. З цим інгредієнтом будьте обережні – якщо додасте дуже багато, страва буде з кислинкою.

Порада: якщо переборщили з томатною пастою, додайте цукру. Тушкуємо страву кілька хвилин, потім солимо і перчимо, додаємо лавровий лист і спеції на свій смак. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин на невеликому вогні.

Я тушу близько 40 – 50 хвилин, але якщо ви любите дуже м’яке і ніжне м’ясо, тоді тушкуйте трохи більше. За смаком додайте ще зелені і часнику, можна трохи гострого перцю.

Хочете їсти мандарини без шкоди? Дотримуйтеся цих правил

четвер, 20 листопад 2025, 19:08

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...

Дуже корисні для серця: Названо продукти, у яких калію більше, ніж у бананах

четвер, 20 листопад 2025, 16:56

Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...