Мінімум часу та сил: Рецепт "швидких" пиріжків з цибулею та сиром для тих, хто завжди поспішає

Багато українців полюбляють куштувати пиріжки. Проте, не завжди є час для того, щоб їх приготувати, передають Патріоти України.

Тому в нагоді стане «швидкий» рецепт приготування пиріжків з цибулею та сиром. Для їх приготування використовується готове заморожене тісто.

Враховуючи те, що готуються такі пиріжки не з дріжджового тіста, а з листкового, їх скоріше можна назвати слойками. Саме це і є їхньою перевагою — не треба займатися замішування тіста, а смак хоч і відрізняється від класичних пиріжків, проте не поступається їм.

Начинку пиріжків також не можна назвати традиційною, адже варена картопелька, цибуля і пікантний сир чеддер зможуть вразити навіть гурманів з досвідом. Перед випіканням обов’язково треба змастити пиріжки збитими яйцями — саме це гарантує наявність апетитної золотистої скоринки, за яку ми так любимо пиріжки.

Інгредієнти:
Масло вершкове 50 г
Оливкова олія 25 мл
Цибуля ріпчаста 4 шт
Часник, зубчики 4 шт
Картопля 6 г
Петрушка 4 г
Діжонська гірчиця 15 г
Каєнський перець 1 г
Сир чеддер 300 г
Борошно пшеничне 20 г
Листкове тісто 1 кг
Яйця курячі 2 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...