Мінімум продуктів і часу - максимум задоволення: Рецепт кокосового печива до кави

Це дуже простий рецепт, який дійсно заслуговує на вашу увагу. Таке печиво з розряду: мінімум продуктів і часу — максимум задоволення, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 250 г пшеничного борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 100 г кокосової стружки
  • 50 г цукрової пудри
  • 2 столові ложки рому або іншого міцного алкоголю
  • ванільний цукор

Приготування

Просіяти борошно, всипати нарізане кубиками вершкове масло, додати кокосову стружку, всипати ванільний цукор, додати дві столові ложки рому. Замісити тісто, скачати його в кулю і поставити в холодильник на годину.

Розкачати тісто, розрізати на рівні частини, сформувати півмісяці. Випікати при 180 градусах до золотистого кольору. Посипати цукровою пудрою і ванільним цукром. Отримати задоволення! Смачного!

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

середа, 14 травень 2025, 18:13

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...

Є секрет! Що досвідчені господині додають до дерунів, щоб вони не чорніли

середа, 14 травень 2025, 17:13

Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною, передають Патріоти України. За естетику дерунів відповідає колір...