Просіяти борошно, всипати нарізане кубиками вершкове масло, додати кокосову стружку, всипати ванільний цукор, додати дві столові ложки рому. Замісити тісто, скачати його в кулю і поставити в холодильник на годину.
Розкачати тісто, розрізати на рівні частини, сформувати півмісяці. Випікати при 180 градусах до золотистого кольору. Посипати цукровою пудрою і ванільним цукром. Отримати задоволення! Смачного!
Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого новорічного меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт...