
Просіяти борошно, всипати нарізане кубиками вершкове масло, додати кокосову стружку, всипати ванільний цукор, додати дві столові ложки рому. Замісити тісто, скачати його в кулю і поставити в холодильник на годину.
Розкачати тісто, розрізати на рівні частини, сформувати півмісяці. Випікати при 180 градусах до золотистого кольору. Посипати цукровою пудрою і ванільним цукром. Отримати задоволення! Смачного!
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...