Домашні млинці - одна з найпростіших і найсмачніших страв, яка може бути основою для приготування тортів з різними начинками, а також жульєна та налисників, передають Патріоти України.
Але дуже часто млинці в процесі приготування рвуться, виходять жорсткими й не такими смачними, як хотілося б. Дуже важливо під час приготування зробити вдале тісто, не обов'язково на молоці, його можна замінити на кефір, йогурт, сметану, сироватку й навіть воду.
Спосіб приготування:
1. Яйця збийте із сіллю та цукром. Всипте третину борошна, перемішайте і влийте сироватку, перемішайте, щоб уникнути грудок
2. Додайте ще борошно й знову влийте сироватку, перемішайте. ⠀
3. Потім додайте олію та залишок сироватки, перемішайте до однорідності.
4. Всипте соду, перемішайте та залиште тісто на 15-20 хвилин.
5. Після чого посмажте млинці із двох сторін на середньому вогні.
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...