Як приготувати хрусткі та золотисті млинці

Млинці можуть бути золотисті та хрусткі одночасно. А все вирішує один інгредієнт. Він дає можливість отримати такий подвійний ефект. Якщо ви не здогадуєтеся, про який саме йде мова, тоді читайте відповідь далі в статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Покращити млинці можна за допомогою цукру. Так, саме цей інгредієнт потрібен. Зверніть увагу на пропорції. На 1 л тіста для млинців потрібно додати 1 ст.л. цукру.

Чи потрібно класти більше зазначеної кількості? Ні, бо надмірна кількість цукру почне топитися та карамелізуватися. Млинці можуть стати дещо гіркуватими. Тому 1 ст.л. цілком вистачить, щоб утворився апетитний хрусткі та золотистий колір. Такі млинці можна буде подавати навіть на частування гостям. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Не всім корисно: Лікарі розповіли, кому не можна груші

вівторок, 4 листопад 2025, 18:15

Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...

Ще й дуже смачний! Названо чай, який допомагає контролювати тиск і рівень цукру в крові

вівторок, 4 листопад 2025, 17:30

Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...