Млинці можуть бути золотисті та хрусткі одночасно. А все вирішує один інгредієнт. Він дає можливість отримати такий подвійний ефект. Якщо ви не здогадуєтеся, про який саме йде мова, тоді читайте відповідь далі в статті, передають Патріоти України.
Покращити млинці можна за допомогою цукру. Так, саме цей інгредієнт потрібен. Зверніть увагу на пропорції. На 1 л тіста для млинців потрібно додати 1 ст.л. цукру.
Чи потрібно класти більше зазначеної кількості? Ні, бо надмірна кількість цукру почне топитися та карамелізуватися. Млинці можуть стати дещо гіркуватими. Тому 1 ст.л. цілком вистачить, щоб утворився апетитний хрусткі та золотистий колір. Такі млинці можна буде подавати навіть на частування гостям. Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...