Приготувати млинці тонкими, але при цьому смачними та ароматними і, щоб вони не рвалися - мрія кожної господині. Але дуже часто через неправильні пропорції млинці виходять товстими і погано просмажуються, через велику кількість борошна, передають Патріоти України.
Кулінарка Ганна (grennysmith) поділилася в Instagram рецептом тонких, смачних млинців на молоці та окропі, які будуть еластичними і не рватимуться.
Секрет тонких млинців, які не рвуться: тісто має бути дуже рідким, щоб млинці виходили тоненькими! У тісто додайте окріп і олію!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збиваєте яйця з цукром та ваніллю.
2. Влийте склянку молока, додайте сіль та борошно, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
3. А потім тоненькою цівкою влийте окріп, постійно помішуючи. В кінці додайте олію і знову перемішайте.
4. Тісто залиште на кілька хвилин – 10-15, щоб борошно відпустило клейковину. Якщо вам здається, що воно стало дуже густим, додайте ще трохи рідини.
5. Смажте млинці на змащеній олією сковороді.
Вчені виявили, що екстракт зеленого чаю активує гени, що прискорюють обмін речовин. Це означає, що цукор із десертів і швидких перекусів перетворюється на енергію, а не відкладається у вигляді жиру, передають Патріоти України. Дослідники пояснюють: акт...
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...