Приготувати млинці тонкими, але при цьому смачними та ароматними і, щоб вони не рвалися - мрія кожної господині. Але дуже часто через неправильні пропорції млинці виходять товстими і погано просмажуються, через велику кількість борошна, передають Патріоти України.
Кулінарка Ганна (grennysmith) поділилася в Instagram рецептом тонких, смачних млинців на молоці та окропі, які будуть еластичними і не рватимуться.
Секрет тонких млинців, які не рвуться: тісто має бути дуже рідким, щоб млинці виходили тоненькими! У тісто додайте окріп і олію!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Збиваєте яйця з цукром та ваніллю.
2. Влийте склянку молока, додайте сіль та борошно, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
3. А потім тоненькою цівкою влийте окріп, постійно помішуючи. В кінці додайте олію і знову перемішайте.
4. Тісто залиште на кілька хвилин – 10-15, щоб борошно відпустило клейковину. Якщо вам здається, що воно стало дуже густим, додайте ще трохи рідини.
5. Смажте млинці на змащеній олією сковороді.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...