Заморожений м’ясний фарш незручний у приготуванні, його неможливо розрізати порційно та обсмажити, передають Патріоти України.
Щоб якісно приготувати страву, фарш заздалегідь розморожують. Але трапляється так, що часу на розморожування практично немає. Потрібно знати прості хитрощі, як швидко розморозити фарш у природних домашніх умовах, холодильнику та швидко.
М’ясний або курячий напівфабрикат залежно від товщини та розміру брикету буде розморожуватись до 12 годин. У домашніх умовах фарш можна розморозити трохи скоріше, використовуючи прості прийоми.
1.Швидке розморожування
Досвідчені господині використовують мікрохвильову піч, духовку або звичайний фен. Але кожен з цих способів має як переваги, так і недоліки. У мікрохвильовій печі можна розморозити брикет фаршу за кілька хвилин, скориставшись функцією авторозморозки продуктів.
2.У воді
За 20 хв можна розморозити брикет фаршу середнього розміру. М’ясо укладають у щільний пакет і поміщають у ємність із гарячою водою, яку змінюють у міру остигання.
3.Холодильник
Пакет фаршу перекладають у миску та залишають на нижній поличці холодильника на 8-12 годин.
Що приготувати, якщо залишилися тільки картопля та цибуля на кухні, а в магазин іти зовсім не хочеться. Гарним вибором стануть деруни. Це ситна та ароматна страва, яка подобається дорослим та дітям, передають Патріоти України. Приготувати улюблені бага...
Гречана каша – гарнір популярний, але не всі господині знають, як приготувати гречку розсипчастою та смачною. Мало того, що гречка часто виходить рідкою, так ще й несмачною. З додаванням одного інгредієнта, гречка набуде насиченого та яскравого смаку, ...