Можна їсти навіть на дієті: Рецепт корисних рисово-кабачкових оладок

Якщо вам закортіло поїсти смаженого, але ви на дієті – у нас є для вас рецепт відмінної страви. Оладки з рису та кабачків приготовані на невеликій кількості оливкової олії не тільки не зашкодять вашій фігурі, а й принесуть задоволення від страви, зазначають Патріоти України.

Як приготувати рисово-кабачкові оладки

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Натріть кабачок на дрібній тертці, відіжміть зайву вологу.
  2. Цибулю наріжте дрібними кубиками.
  3. Перемішайте рис з кабачком та цибулею, додайте яйце та спеції.
  4. Ретельно вимішайте масу для оладок.
  5. Додайте борошно та перемішайте масу до однорідної консистенції.
  6. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте оладки з обох сторін.
  7. Подавайте оладки до столу зі сметаною або грецьким йогуртом. Смачного!
Джерело: 24 канал

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...