Можна їсти навіть на дієті: Рецепт корисних рисово-кабачкових оладок

Якщо вам закортіло поїсти смаженого, але ви на дієті – у нас є для вас рецепт відмінної страви. Оладки з рису та кабачків приготовані на невеликій кількості оливкової олії не тільки не зашкодять вашій фігурі, а й принесуть задоволення від страви, зазначають Патріоти України.

Як приготувати рисово-кабачкові оладки

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Натріть кабачок на дрібній тертці, відіжміть зайву вологу.
  2. Цибулю наріжте дрібними кубиками.
  3. Перемішайте рис з кабачком та цибулею, додайте яйце та спеції.
  4. Ретельно вимішайте масу для оладок.
  5. Додайте борошно та перемішайте масу до однорідної консистенції.
  6. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте оладки з обох сторін.
  7. Подавайте оладки до столу зі сметаною або грецьким йогуртом. Смачного!
Джерело: 24 канал

Ці ягоди знімають біль у суглобах і знижують рівень холестерину - на жаль, їхній сезон короткий

неділя, 24 серпень 2025, 23:10

Яскрава, терпка та соковита - вишня не лише приваблює кольором і ароматом, а й дивує своїм складом. Вона містить потужну дозу антиоксидантів, вітамінів та сполук, що підтримують серце, суглоби, сон і імунітет. Цей скромний фрукт має надзвичайно сильну ...

Все просто! Як посмажити мойву, щоб не було неприємного запаху

неділя, 24 серпень 2025, 8:12

Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...