Можна їсти навіть на дієті: Рецепт корисних рисово-кабачкових оладок

Якщо вам закортіло поїсти смаженого, але ви на дієті – у нас є для вас рецепт відмінної страви. Оладки з рису та кабачків приготовані на невеликій кількості оливкової олії не тільки не зашкодять вашій фігурі, а й принесуть задоволення від страви, зазначають Патріоти України.

Як приготувати рисово-кабачкові оладки

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Натріть кабачок на дрібній тертці, відіжміть зайву вологу.
  2. Цибулю наріжте дрібними кубиками.
  3. Перемішайте рис з кабачком та цибулею, додайте яйце та спеції.
  4. Ретельно вимішайте масу для оладок.
  5. Додайте борошно та перемішайте масу до однорідної консистенції.
  6. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте оладки з обох сторін.
  7. Подавайте оладки до столу зі сметаною або грецьким йогуртом. Смачного!
Джерело: 24 канал

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...