
Печериці не лише чудово смакують у супах чи пастах. Їх можна приготувати як смачну закуску та самостійну страву. Знаючи, як їх правильно замаринувати, гриби можна подавати до столу вже на наступний день. Фудблогерка marichka_cooking поділилася в "Інстаграм" рецептом смачного маринаду для печериць, передають Патріоти України.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Рідина для варіння:
Спосіб приготування:
1. У воді розвести сіль та лимонну кислоту.
2. Насипати печериці, поставити на вогонь та варити 20 хвилин.
3. Решту інгредієнтів подрібнити ножем, або за допомогою блендера.
4. Печериці промити холодною водою та дати їй зійти.
5. У банку покласти печериці, залити отриманим маринадом та залишити у холодильнику на ніч.
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...