Печериці не лише чудово смакують у супах чи пастах. Їх можна приготувати як смачну закуску та самостійну страву. Знаючи, як їх правильно замаринувати, гриби можна подавати до столу вже на наступний день. Фудблогерка marichka_cooking поділилася в "Інстаграм" рецептом смачного маринаду для печериць, передають Патріоти України.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Рідина для варіння:
Спосіб приготування:
1. У воді розвести сіль та лимонну кислоту.
2. Насипати печериці, поставити на вогонь та варити 20 хвилин.
3. Решту інгредієнтів подрібнити ножем, або за допомогою блендера.
4. Печериці промити холодною водою та дати їй зійти.
5. У банку покласти печериці, залити отриманим маринадом та залишити у холодильнику на ніч.
Картопля - улюблений гарнір мільйонів, але одна помилка на кухні перетворює її з поживної страви на справжню катастрофу. Експерти в галузі харчування попереджають: цей метод приготування не лише псує смак, а й знижує поживну цінність страви до мінімуму...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...