Печериці не лише чудово смакують у супах чи пастах. Їх можна приготувати як смачну закуску та самостійну страву. Знаючи, як їх правильно замаринувати, гриби можна подавати до столу вже на наступний день. Фудблогерка marichka_cooking поділилася в "Інстаграм" рецептом смачного маринаду для печериць, передають Патріоти України.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
Рідина для варіння:
Спосіб приготування:
1. У воді розвести сіль та лимонну кислоту.
2. Насипати печериці, поставити на вогонь та варити 20 хвилин.
3. Решту інгредієнтів подрібнити ножем, або за допомогою блендера.
4. Печериці промити холодною водою та дати їй зійти.
5. У банку покласти печериці, залити отриманим маринадом та залишити у холодильнику на ніч.
Приготування незвичайного салату нагадує написання художником картини. Кожен інгредієнт додає якийсь відтінок смаку. Одні поєднання вдалі, інші — не зовсім. До того ж, усе суб'єктивно. Як то кажуть, про смаки не сперечаються, передають Патріоти України...
Ми звикли готувати багато страв, головним інгредієнтом яких є картопля, передають Патріоти України. Це деруни, картопляники, супи, запіканка, зрази, голубці та інші страви. Але трапляється, що картопляні деруни виходять жорсткі або гумові. Причиною то...