Можна навіть взяти у дорогу: Якщо у вас вдома є картопля - приготуйте цю страву, смакує всім

Апетитні і ситні пиріжки на сковорідці з ароматним і цікавим смаком. Ця страва ідеально підходить для вечері, пікніка, можна брати з собою в дорогу, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 3 шт;
  • сіль і перець за смаком
  • сир чеддер, 100 г;
  • зелень.

Для приготування кляра необхідно:

  • яйця, 2 шт;
  • сіль;
  • йогурт, 2 ст.л;
  • борошно, 4 ст.л.

Процес приготування картопляних пиріжків

Картоплю відварюємо в підсоленій воді, зливаємо, перетворюємо в пюре. Додаємо перець і тертий сир, спеції для картоплі на ваш смак, дрібно посічену зелень. Формуємо пиріжки з маси.

Збиваємо віночком яйця і змішуємо з йогуртом. Порада: йогурт замінюється молоком, майонезом або сметаною. Всипаємо борошно, сіль і вимішуємо однорідний кляр. Занурюємо пиріжки в кляр і обсмажуємо в олії. Наливайте її досить.

Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Вони виходять м’якими, ситними. Ви можете ще додати в масу провансальські або італійські трави, вийде взагалі розкішно.

Чому вершкове масло набуває неприємного запаху - поширена помилка у зберіганні

середа, 4 червень 2025, 11:08

Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника, передают...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати манну крупу перед приготуванням

середа, 4 червень 2025, 10:07

Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України. Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експер...