Свинину нарізати на шматочки й відбити.
Потім треба приправити їх сіллю, перцем, сушеним майораном і часником.
Приготуйте начинку, дуже зручно це зробити за допомогою зубочистки. На неї по черзі наколоти чорнослив, курагу і шматочок вершкового масла.
На відбивну покласти зубочистку з начинкою, загорнути рулет і обережно витягнути зубочистку.
Огорнути кожен рулетик беконом і обсмажити на розпеченій пательні кілька хвилин з обох сторін.
Потім перекласти рулети в розігріту до 160 градусів духовку і випікати ще 15-20 хвилин. Смачного!
Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...