Можна проковтнути язика: Рецепт м'ясних рулетів з курагою та чорносливом

Ці рулети з сухофруктами настільки смачні, що можна проковтнути язика! Робити їх можна з будь-якого м’ясного філе: хоч з курячої грудки, хоч зі свинини — все одно буде смакота, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 1 кг свинячої корейки
  • 2 столові ложки сушеного майорану
  • 2 столові ложки сушеного часнику
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка перцю
  • 250 г чорносливу
  • 250 г кураги
  • 50 г вершкового масла
  • 8 шматочків копченого бекону

Приготування

Свинину нарізати на шматочки й відбити.

Потім треба приправити їх сіллю, перцем, сушеним майораном і часником.

Приготуйте начинку, дуже зручно це зробити за допомогою зубочистки. На неї по черзі наколоти чорнослив, курагу і шматочок вершкового масла.

На відбивну покласти зубочистку з начинкою, загорнути рулет і обережно витягнути зубочистку.

Огорнути кожен рулетик беконом і обсмажити на розпеченій пательні кілька хвилин з обох сторін.

Потім перекласти рулети в розігріту до 160 градусів духовку і випікати ще 15-20 хвилин. Смачного!


Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...