
Свинину нарізати на шматочки й відбити.
Потім треба приправити їх сіллю, перцем, сушеним майораном і часником.
Приготуйте начинку, дуже зручно це зробити за допомогою зубочистки. На неї по черзі наколоти чорнослив, курагу і шматочок вершкового масла.
На відбивну покласти зубочистку з начинкою, загорнути рулет і обережно витягнути зубочистку.
Огорнути кожен рулетик беконом і обсмажити на розпеченій пательні кілька хвилин з обох сторін.
Потім перекласти рулети в розігріту до 160 градусів духовку і випікати ще 15-20 хвилин. Смачного!

Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...