Можна проковтнути язика: Рецепт м'ясних рулетів з курагою та чорносливом

Ці рулети з сухофруктами настільки смачні, що можна проковтнути язика! Робити їх можна з будь-якого м’ясного філе: хоч з курячої грудки, хоч зі свинини — все одно буде смакота, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 1 кг свинячої корейки
  • 2 столові ложки сушеного майорану
  • 2 столові ложки сушеного часнику
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка перцю
  • 250 г чорносливу
  • 250 г кураги
  • 50 г вершкового масла
  • 8 шматочків копченого бекону

Приготування

Свинину нарізати на шматочки й відбити.

Потім треба приправити їх сіллю, перцем, сушеним майораном і часником.

Приготуйте начинку, дуже зручно це зробити за допомогою зубочистки. На неї по черзі наколоти чорнослив, курагу і шматочок вершкового масла.

На відбивну покласти зубочистку з начинкою, загорнути рулет і обережно витягнути зубочистку.

Огорнути кожен рулетик беконом і обсмажити на розпеченій пательні кілька хвилин з обох сторін.

Потім перекласти рулети в розігріту до 160 градусів духовку і випікати ще 15-20 хвилин. Смачного!


Дешево і дуже смачно! Намазка зі смаком червоної ікри з простих інгредієнтів

середа, 26 листопад 2025, 6:45

Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...