Свинину нарізати на шматочки й відбити.
Потім треба приправити їх сіллю, перцем, сушеним майораном і часником.
Приготуйте начинку, дуже зручно це зробити за допомогою зубочистки. На неї по черзі наколоти чорнослив, курагу і шматочок вершкового масла.
На відбивну покласти зубочистку з начинкою, загорнути рулет і обережно витягнути зубочистку.
Огорнути кожен рулетик беконом і обсмажити на розпеченій пательні кілька хвилин з обох сторін.
Потім перекласти рулети в розігріту до 160 градусів духовку і випікати ще 15-20 хвилин. Смачного!
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.