Можна проковтнути язика: Рецепт м'ясних рулетів з курагою та чорносливом

Ці рулети з сухофруктами настільки смачні, що можна проковтнути язика! Робити їх можна з будь-якого м’ясного філе: хоч з курячої грудки, хоч зі свинини — все одно буде смакота, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 1 кг свинячої корейки
  • 2 столові ложки сушеного майорану
  • 2 столові ложки сушеного часнику
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка перцю
  • 250 г чорносливу
  • 250 г кураги
  • 50 г вершкового масла
  • 8 шматочків копченого бекону

Приготування

Свинину нарізати на шматочки й відбити.

Потім треба приправити їх сіллю, перцем, сушеним майораном і часником.

Приготуйте начинку, дуже зручно це зробити за допомогою зубочистки. На неї по черзі наколоти чорнослив, курагу і шматочок вершкового масла.

На відбивну покласти зубочистку з начинкою, загорнути рулет і обережно витягнути зубочистку.

Огорнути кожен рулетик беконом і обсмажити на розпеченій пательні кілька хвилин з обох сторін.

Потім перекласти рулети в розігріту до 160 градусів духовку і випікати ще 15-20 хвилин. Смачного!


Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...