1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.
2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.
3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.
4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити в духовку і випікати приблизно 20-25 хвилин при t 180 градусів.
Господині з досвідом додають цукор у низку не солодких страв. На відміну від солі, перцю чи інших прянощів цукор викликає здивування у багатьох, адже він, на перший погляд, не поєднується зі стравами, де м’ясо, овочі тощо, передають Патріоти України. У...
Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною. Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти, передають Патріоти України. Як правило, переважно го...