
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.
2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.
3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.
4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити в духовку і випікати приблизно 20-25 хвилин при t 180 градусів.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...