1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.
2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.
3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.
4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити в духовку і випікати приблизно 20-25 хвилин при t 180 градусів.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...