
1. Курячі грудки відварити, остудити, нарізати на невеликі шматочки.
2. Змішати яйця, сир, молоко, висівки.
3. Додати в яєчно-молочну суміш зелень. Добре перемішати. Посолити, поперчити, додати спеції.
4. Викласти масу у формочки для маффінів, відправити в духовку і випікати приблизно 20-25 хвилин при t 180 градусів.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...