Якщо ви не любите довго готувати, морочитися з подачею та тривалими процесами, приготуйте кілька простих страв із сиру. Ці прості страви можна приготувати в останній момент та швидко доготувати, коли вони закінчаться, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте два сири та збийте міксером до однорідної консистенції. Поставте у холодильник приблизно на 15 хвилин.
Змішайте в тарілці журавлину та фісташки.
Скачайте сирну суміш у маленькі кульки, потім обваляйте в журавлинно-фісташковій суміші, щоб повністю покрити їх. Якщо ви не подаєте закуску відразу, покладіть кульки на тарілку, накрийте плівкою та поставте в холодильник.
Інгредієнти:
Приготування:
Помістіть сир рикоту в миску і додайте подрібнені часник і кріп. Приправте морською сіллю та свіжомеленим перцем до смаку, перемішайте.
Поступово розподіліть суміш рикоти вздовж кожної скибочки шинки, залишаючи один сантиметр наприкінці, і закрутіть в рулетики.
Коли сковорода з маслом нагріється, викладіть на неї рулетики швом униз і готуйте до золотистої скоринки (близько 5 хвилин). Потім переверніть та готуйте ще 5 хвилин.
Подавайте теплими!
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть твердий сир на дрібній тертці. Потім змішайте його із вершковим сиром у рівній пропорції.
Додайте до сирної маси дрібно нарізані томати, сіль, перець та часник. Добре перемішайте.
Сформуйте із сиру ялинки й обваляйте їх у паприці, кропі, кунжуті чи карі. Замість зірочок на ялинці використовуйте зерна граната або дрібні ягоди.
Подавати ялинки можна на крекері. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...